Ett kärt återseende

tisdag, 13 mars, 2012 @ 9:30

Jag träffade inte bara min familj i lördags när vi var ute och åkte. Vi gjorde ett litet stopp på vägen för att låna en större bil av Andreas mamma…

Då fick jag träffa älskade lilla Damien som var så glad över att se oss. :love: Det är skönt att se att han trivs så bra att bo på landet, med deras fina vovve Wilma, några katter och ett gäng hästar.

Jag saknar Damien jättemycket och skulle gärna ha honom hos oss igen, som förut, men det känns dumt att flytta honom fram och tillbaka. Och jag vet ju att han har det jättebra hos Andreas mamma och hennes sambo. :-) Jag är så glad över att de kunde ta emot honom när vi jobbade som vi gjorde…

Postat i Hundliv, Vardagligt | 11 Kommentarer

Grattis på 4-års dagen!

onsdag, 18 januari, 2012 @ 21:13

Jag måste tillägna ett inlägg till min älskade vovve, Damien, som blir 4 år idag den 18 januari. Grattis gubben! :love: Jag saknar dig jättemycket, var längesen jag träffade dig nu. Men jag vet att Å och M tar bra hand om dig och att du stormtrivs där på landet bland hästar och katter och hundkompis Wilma. :-) Jag har en liten present som ligger och väntar på dig här hemma och jag hoppas att vi snart träffas så jag får ge dig den.

Ovan ser ni en av mina absoluta favoritfoton som jag tog på Damien när vi var i Dalarna i maj -10. Damien med sitt älskade däck.

Postat i Foto, Hundliv | 32 Kommentarer

Damien och däcket

söndag, 28 februari, 2010 @ 18:14

Det var så länge sen jag knäppte kort. Jag måste skärpa mig! När jag ändå far i farten och plåtade mitt bullbak så lät jag kamerablixtarna även rikta sig mot Damien som lekte med sin favoritleksak. Så här får ni se ett litet kollage av min lilla älskling.

Han skulle kunna leka flera timmar i sträck, det tror jag det. :-) Nu har han fått åka till landet igen eftersom det återigen är dags för en tuff jobbvecka. Men det känns bra att ha honom där borta, även om jag också tycker att det är lite tråkigt. Han slipper i alla fall vara ensam så länge om dagarna. Och det är det som är huvudsaken.

Postat i Foto, Hundliv | 7 Kommentarer

Sådan matte, sådan hund!

onsdag, 23 september, 2009 @ 10:38

Det är inte bara jag som inte gärna vill vara med på kort om jag inte är någorlunda iordninggjord först.

Men Damien, du är redan söt som du är! Du behöver inget smink! :-)

Postat i Foto, Hundliv | 13 Kommentarer

Åh nej, dammsugarmonstret är lös igen!

måndag, 21 september, 2009 @ 21:33

Som ni kanske har gissat så är lilla skrutt-Damien rädd för dammsugaren. Både nyfiken och rädd om jag ska vara helt ärlig. Han håller sig nära och spanar, men inte för nära. Han springer direkt om monstret närmar sig. :lol:

För övrigt blev det tonfisksallad till middag och nu sitter jag här och gottar mig med en skål sourcream-chips och coca-cola zero. Smaskens! :-P Tror jag ska slå mig ner i soffan framför en film om ett tag, om jag inte fastnar här förstås.

Vad har ni för er?

Postat i Hundliv, Vardagligt | 5 Kommentarer

En ensam helg

lördag, 15 november, 2008 @ 15:54

Andreas åkte ju till Sundsvall i torsdags, strax efter lunch. Så jag har varit ensam i helgen. Eller ja, ensam och ensam… Igår och i torsdags var ju Karin här och vi fixade med uppsatsen. Sen så har jag ju faktiskt hundarna. Men ibland orkar jag verkligen inte med dem. Damien bara skäller och Fergus har hjärnspöken, som Andreas kallar det, retar upp Damien så att han skäller ännu mer och nafsar Fergus i svansen i hopp om att han ska börja leka med honom. Hundarna lyssnar inte på mig när jag säger till dem. :cry: Och när de fortsätter blir jag bara förbannad och skriker åt dem istället. Damien tror bara att man leker med honom och jag är tvungen att jaga honom och det är SÅ jobbigt. Jag avundas Andreas, hundarna lägger av med en gång när han säger till. Jag förstår inte hur han lyckas… :(

Nej, över till något annat. Idag har jag ägnat mig åt att dammsuga, våttorka och tvätta. Har en tvätt kvar i torktumlaren, annars är det klart.

Imorn har jag kör från kl. 13-17. Det ska bli roligt. Jag undrar ifall vi kommer att vara flera av körerna med då, eller om det bara är vår. Det visar sig. När jag kommer hem har förmodligen Andreas kommit hem också. :) Han sa att de skulle åka från Sundsvall tidigt.

Hoppas ni får en trevlig lördagkväll. Det ska jag försöka ha. Tänkte titta på Madagaskar och Stjärnor på is. Undrar om Markus slår rekord ikväll också…

Postat i Hundliv, Vardagligt | 10 Kommentarer

Bling-bling-hund!

måndag, 22 september, 2008 @ 21:57

I förmiddags åkte jag och älskling till Marieberg. Vi skulle först och främst till Ford och lämna tillbaka någon pryl som A:s morfar hade köpt, men som inte passade eller hur det var. Sen kollade vi lite på bilar. Hittade en jättefin i en härlig grön färg… Jag måste skaffa mig körkort snart! :blush: Hoppas jag har ett tills nästa sommar.

Sen gick vi in på Djurens Center. Köpte två tuggben och en reflexväst till Damien.


Den passade perfekt och han blev så himla fin i den. :love:


Är den inte läcker!? Militär-ig, döskalle och bling-bling. :)

Jag har dammsugat idag igen. Ni kan ju tänka er hur det såg ut efter Alice varit här. Damien har nafsat hår av henne och hon fäller ju en massa dessutom, vilket Damien också gör. Sen var det grusigt som sjutton här inne som gräddet på moset. Nu kan man gå i strumplästen igen. Det är så äckligt när håret hänger från strumporna. :down:

Postat i Hundliv, Shopping, Vardagligt | 20 Kommentarer

Snälla hundar

lördag, 20 september, 2008 @ 19:42

Det har gått förvånandsvärt bra idag faktiskt. Alla tre vovvarna har varit så snälla. Ja, det var väl först nu när jag gav dem kvällsmat som Damien fick spel (han är lite aggressiv när det kommer till mat, som jag nog berättat?), men annars har allt gått så bra så. Jag har faktiskt lyckats gå med dem alla tre ute också. Några meter i varje fall. Hehe. A har faktiskt varit med ute och gått och jag blir så glad när han följer med. För det mesta går jag själv och det är inte alls lika roligt som när man har någon med sig.


En bild på söta Alice.

Vi har tittat på två filmer idag. Sex and the city var den första. Den var ganska bra faktiskt. :yes: Är inget SATC-fan så jag följer inte serien, men man kanske borde? Vi tittade även på Dödligt Vapen 2. Tänkte ha ett maraton här ikväll med de filmerna. Dumt att börja med film nr 2 tycker du? Det tyckte jag med, men A sa att de är ju fristående så spela roll. Sen så ville han börja med den eftersom han sett lite av den på tv här för någon dag sedan. De är roliga, de filmerna. :P

Vi var förresten på ICA Maxi och handlade förut. A skulle ta självscanningsapparaten som vanligt, men det fungerade inte. Jag gick in i affären och började fylla kundvagnen och A gick till kundtjänst. Sen ringer han och frågar om kvittot från senaste gången vi var där och handlade fanns i några av våra kassar. Nej, för de hade ju jag slängt. De trodde att vi inte hade betalat så A var tvungen att betala igen. Blir man inte förbannad så säg! :angry: Vi brukar spara kvittona i kassarna, men jag var dum och rensade och då händer det här. Varför sparade jag inte senaste kvittot? Hur som helst… Om betalningen finns med på bankkontot så får vi tillbaka pengarna. Jag hoppas det står med där och att A inte betalade kontant då.

Hoppas ni har en trevlig lördagkväll!

Postat i Hundliv, Shopping, TV & Film, Vardagligt | 12 Kommentarer

Utökning för helgen

lördag, 20 september, 2008 @ 8:06

Några minuter innan klockan slog 07:00 ringde det på dörren. :yawn: Då kom B ner med Alice till oss. Vi skulle ju passa henne i helgen då hennes ägare K åkte bort i torsdags. B passade henne tills imorse och nu ska vi ha henne tills imorn kväll troligtvis. Om de inte kommer hem senare, de visste inte riktigt.

Hur som helst så kommer det bli ett riktigt hundliv här. Damien och Alice har redan lekt i en timme och ja, de lär väl fortsätta ett tag. :lol: A gick och la sig igen, men jag tyckte inte det var någon idé. Så jag knäppte lite kort och satte mig vid datorn. Ska snart ta mig en dusch och sen måste Damien och Fergus ut i alla fall. Damien har visserligen redan kissat, men Fergus gör aldrig ifrån sig i trädgården. Jag hoppas att A går upp sen så jag inte behöver ta alla tre hundarna samtidigt. Vet inte om jag klarar av det. :down:

Postat i Hundliv, Vardagligt | 7 Kommentarer

God morgon!

tisdag, 16 september, 2008 @ 9:26

Fergus är hos hundfrisören, hoppas hon gör ett bra jobb med honom. Hon som vi brukar va hos har tydligen flyttat till Norge, så nu provar vi ytterligare en ny trimmare. Bilder kommer senare. :wink:

Är det förresten någon som vet varför jag inte kan klicka på smilisarna när jag skriver inlägget? Jag är tvungen att skriva koden till dem. En annan sak jag undrar är hur man gör så smilisarna inte hamnar så högt upp i texten. :wtf: Det förstör ju alltihopa. Jag vill att de ska vara precis på raden. Snälla hjälp mig, någon!

Nu ska jag äta frukost och sen har jag seminarie från 10:30-12:00. Jag undrar ifall Damien klarar av att vara ensam hemma helt själv under den tiden. Tror aldrig han varit det faktiskt. Fergus har ju alltid varit med.

Bloggtoppen nollställdes förresten igår, så rösta gärna. :flower:

Postat i Bloggen, Hundliv, Vardagligt | 5 Kommentarer

framåt »