Buzzat Dove Intensivbalsam

söndag, 4 mars, 2012 @ 12:03

Jag är en så kallad Buzzador och får då och då erbjudanden om att testa nya produkter på marknaden, helt gratis. Jag har nu under några veckors tid fått testa Dove Nourishing Oil Care Conditioner.

Dove Nourishing Oil Care Conditioner är ett intensivbalsam som du använder istället för ditt vanliga hårbalsam. Det kan användas varje dag och det behandlar och förebygger torrt och frissigt hår och gör det mjukt och glansigt utan att tynga ner det eller göra det fett. Håret blir mindre statiskt, vilket gör det perfekt under de månader man gärna går med mössa på huvudet.

Vårdar ditt hår i tre steg:
1. En blandning av oljor från sötmandel och kokosnöt tränger in i håret för att ge mer näring än ett vanligt balsam.
2. Oil Care lämnar en mycket tunn hinna på håret. Den tynger inte ner håret och förhindrar att välgörande fukt lämnar hårstråna.
3. Väldigt höga halter av Omega 9 ger håret näring på djupet och återuppbygger fiberstrukturerna på torrt hår för att reparera strävhet på ytan.

Mitt omdöme: Med en underbar doft och härlig konsistens är det ett nöje att applicera balsamet efter schamponering. Balsamet är lättapplicerat. Jag låter det sitta kvar i 2-3 minuter innan jag sköljer ur det. Mitt hår som tidigare varit strävt och platt har nu blivit mjukt och fått lite volym. Det känns mindre statiskt och har mer glans än tidigare.

Alla produkter i serien:
♥ Schampo 250 ml, ca. pris 32 kr           ♥ Balsam 200 ml, ca. pris 32 kr
♥ Intensivbalsam 180 ml, ca. pris 37 kr        ♥ Inpackning 200 ml, ca. pris 45 kr

Vill du också testa produkter gratis, före alla andra? Bli en Buzzador du också!

Postat i Buzzador, Skönhet, Tester | 8 Kommentarer

Ett paket med Dove Intensivbalsam!

onsdag, 1 februari, 2012 @ 14:37

Yes! Jag kom med i Buzzador-kampanjen jag blev inbjuden till för några veckor sedan och var igår och hämtade mitt paket innehållandes 1 fullsize-tub (180 ml) med Dove Nourishing Oil Care Conditioner, samt 10 st 50 ml-tuber som jag ska dela ut till vänner och bekanta så att de får testa och komma med sina åsikter. :-)

Det ska bli otroligt spännande att testa detta balsam som ger 3 gånger mer näring än ett vanligt balsam. Det ska göra håret både mjukt, glansigt och mindre statiskt – perfekt nu i vinter! Jag kommer berätta mer om produkten under kampanjens gång.

Vill du också testa gratis produkter före alla andra? Gå med i Buzzador du också!

Postat i Buzzador, Tester | 16 Kommentarer

Dove Balsam

lördag, 14 januari, 2012 @ 17:41

Jag har blivit inbjuden till en ny kampanj genom Buzzador nu. Jag har chansen att testa ett nytt insentivbalsam från Dove, nämligen Dove Nourishing Oil Care Conditioner. Det ger tre gånger mer näring än vanligt balsam och innehåller en inpackning som gör även torrt och frissigt hår mjukt och glansigt. Balsamet tränger snabbt in i håret utan att göra det fett. Slipp statiskt hår!

Låter perfekt tycker jag då jag ibland har problem med torrt hår. Och mitt hår är superstatiskt, speciellt nu under vintern när man går runt i mössa utomhus. Det vore ju fint att slippa att se ut som en vandrande elledning. :-P Så jag hoppas jag blir uttagen att delta i denna kampanj.

Vill du också testa produkter före alla andra? Gå med i Buzzador redan idag. Det är helt gratis! Just nu är gravida, småbarnsföräldrar (barn födda år 2011) och tonåringar (födda mellan åren 1994-1996 – du måste fyllt 15 år) mycket eftertraktade målgrupper då det under 2012 kommer att finnas många kampanjer som riktar sig till dessa grupper. Så det behövs ständig påfyllning.

Vad väntar du på? Gå med här!

Postat i Buzzador, Tips | 22 Kommentarer

Är du gravid, småbarnsförälder eller tonåring? SE HIT!

fredag, 23 december, 2011 @ 7:00

Är du intresserad av att testa nya produkter, helt gratis? Då ska du läsa vidare!


Exempel på kampanjer som genomförts av föräldrar och tonåringar under 2011.

Buzzador är Nordens ledande företag inom Word of Mouth marketing och Social media marketing. Medlemmarna i Buzzador är nyfikna människor som gärna provar produkter och tjänster, och på ett ärligt sätt sprider sina ärliga uppfattningar till vänner och bekanta, online som offline.

Inför våren 2012 är det många företag som vill göra kampanjer med Buzzador och några särskilt eftertraktade målgrupper är…

- Gravida
- Föräldrar till småbarn födda 1 januari 2011-31 december 2011 (0-12 månader)
- Tonåringar födda 1994-1996 (du måste ha fyllt 15 år)

Dessa målgrupper behöver ständigt påfyllning så att fler, större och roligare kampanjer kan Buzzador ta sig an och bjuda in dig till.

Tillhör DU någon av dessa målgrupper och vill testa nya produkter före alla andra, missa inte det roliga, bli medlem idag!

Tillhör du inte någon av dessa målgrupper? Deppa inte, registrera dig du också!

Jag är själv medlem i Buzzador och har fått testa en hel del prylar och tjänster. Exempel finns att se i Buzzador-kategorin. Jag kan verkligen rekommendera att gå med!

Postat i Buzzador, Gratis, Tips | Kommentera

Jag buzzar Digster.se!

fredag, 7 oktober, 2011 @ 19:17

Jag fick ett erbjudande från Buzzador (en gratis site på nätet där du som privatperson får möjlighet att testa olika produkter och tjänster, för det mesta helt utan kostnad) där jag erbjöds att vara med i kampanjen för Digster. Eftersom jag är medlem i Digster sedan tidigare och gärna ville vara så kallad ”premium-medlem” i ett halvår helt gratis så tackade jag ja och kom med i kampanjen. :-)

På Digster hittar du spellistor för alla tillfällen. Till festen, till myskvällen, till träningen, ja till allt helt enkelt. Kanonbra sätt att hitta nya favoritlåtar på, och gamla eller nya godingar givetvis. Du kan lyssna på musiken via antingen Spotify eller WiMP. Har du en iPhone kan du dessutom ladda ner Digsters app.

Vill du också testa Digster Premium helt gratis i 6 månader? Gå då in på Digster, bli medlem och ange kampanjkoden ”buzzador”. Har du redan Digster så kan du skriva in kampanjkoden när du är inloggad. Sedan kan du välja och vraka bland spellistorna. Du får gärna sprida kampanjkoden vidare!

Vill du också testa gratis produkter och tjänster? Gå med i Buzzador!

Postat i Buzzador, Gratis, Musik, Tips | 1 Kommentar

Tassimo T20

måndag, 11 juli, 2011 @ 18:01

Jag har länge önskat mig en Tassimo kapselmaskin så när jag fick erbjudande från Buzzador om att köpa nya Tassimo T20 till kraftigt rabatterat pris (849 kr, ord. pris ca. 1500 kr) så kunde jag inte motstå att tacka ja. Så för någon vecka sen fick jag hem kapselmaskinen samt ett gäng drycker att testa.

Andreas var väldigt skeptisk mot Tassimo och tycker det var dyrt och att det kändes som miljöförstöring. Men efter att ha provat en kopp cappucino så tänkte han om. Vi har inte ens en kaffebryggare hemma då han tagit med den till jobbet. Så jag tyckte det var en bra grej att ha. Vi dricker inte så mycket kaffe själva, men när man får gäster och så så är det ju bra att ha sådant att bjuda på.

Jag älskar Marabouchokladen som kan göras i maskinen. Sen testade jag och Andreas latte macchiato. Jag tyckte den smakade skit och Andreas var väl heller inget större fan av den. Mamma däremot tyckte mycket om den och de sorter hon provade när hon var här.

Idag var jag och hämtade ett paket med nya kapslar som jag beställt här. När man reggade sin Tassimo fick man 200 kr att handla för…

Tesorter och chokladsorter. :-) Ska bli mycket spännande att prova.

Kom gärna förbi på en fika. Jag har dock inget fikabröd hemma. Eller jo förresten, muffins i frysen. :-P

Postat i Buzzador, Mat & Bak, Shopping, Tester | 6 Kommentarer

Pepsodent White Now

söndag, 22 maj, 2011 @ 14:36

Idag är det dags att lämna slutrapport för Buzzadorkampanjen Pepsodent White Now. Jag har ju använt tandkrämen tidigare och har använt den då och då under kampanjperioden också. Riktigt god tandkräm men jag tycker inte att den ger ett vitare resultat efter första borstningen, som det sägs att den ska göra. Kanske efter längre tids användning. Den ger hur som helst en fräsch känsla i munnen efter användning. Lite för mycket lödder under borstningen. Men helt klart en tandkräm som vi säkerligen kommer fortsätta att använda då vi som sagt haft den tidigare också. Min sambo är väldigt förtjust i denna och köper jämt den när han är och handlar. :-)

Tandborsten då, White System, som jag var mest nyfiken på. Det är nog den bästa tandborste jag testat. Jag tyckte till en början att det kändes lite konstigt att borsta pga. lamellen i mitten av borsten. Och jag vet inte om jag inbillar mig eller om det faktiskt är tandborsten som gjort att tänderna får den där härliga känslan man får efter man varit hos tandläkaren. Lena, glatta tänder, utan spår av smuts. Så i kombination med en bra tandkräm, ex. pepsodent white now, och under en längre tids användning, så tror jag både att man får bort lite missfärgningar, samt bättre munhälsa. Denna tandborste kommer jag absolut köpa igen!

Tack Buzzador för att jag fick vara med och testa produkten och dela ut prover till mina vänner och familj!

Vill DU också bli Buzzador? Gå in HÄR och läs mer!

Postat i Buzzador, Skönhet, Tester | 3 Kommentarer

Paket från Buzzador!

tisdag, 3 maj, 2011 @ 18:49

Nu har det visserligen gått 2 veckor redan sen jag fick paketet från Buzzador, men jag har inte hunnit med att visa er det.

Jag deltar i kampanjen för Pepsodent White Now – tandkrämen som omedelbart ger dig vitare tänder. Det är den första tandkrämen som ger resultat redan efter första borstningen, tack vare blue covarine, ett pigment som bildar ett blått lödder när du borstar tänderna. Pigmentet lägger sig som en hinna på tänderna och skapar en omedelbar whitening-effekt. Allteftersom du använder tandkrämen blir tänderna gradvis vitare. Ca. pris för 75 ml ca. 32 kr.

Det jag är mest intresserad av själv i detta paket är tandborsten. Tandkrämen har vi haft några tuber av hemma redan, men det är inget jag riktigt testat och dokumenterat effekten av. Åter till tandborsten; White System-tandborsten. Tandborsthuvudet har en lamell (grejen i mitten) av perlite, en ingrediens som tandläkare använder för att polera sina patienters tänder och avlägsna missfärgningar. Finns i fyra färger och i mjuk eller medium hårdhet på borststråna. Ca. pris 25 kr.

Vill du också testa gratis produkter och dela med dig av dina åsikter? Bli medlem i Buzzador du också. Det är helt gratis. Just nu söker de framförallt småbarnsföräldrar. Men alla kan bli medlemmar!

Postat i Buzzador, Tester, Tips | 25 Kommentarer

SaveSmart – unika erbjudanden!

söndag, 20 mars, 2011 @ 21:00

Jag är, som några av er vet, en Buzzador, och har nu under några veckor buzzat om en ny webbsajt, nämligen SaveSmart.

På denna sidan får alla som är medlemmar ta del av unika erbjudanden. Rabatterade produkter och tjänster för dig som konsument. Ju fler medlemmar, desto bättre priser på erbjudandena. De rabatter som finns för tillfället är lite klent i mitt tycke, men det blir nog bättre med tiden.

Just nu kan du bl.a. hitta dina energibovar i hemmet med hjälp av energidisplayen ELIQ. Verkar vara en riktigt fiffig pryl.

Du som gillar att träna kan dessutom få 6 nr (+DVD) av tidningen Fitness Magazine för endast 198 kr! Kanonerbjudande tycker jag!

För att ta del av dessa erbjudanden och fler därtill, så måste du registrera dig som medlem på SaveSmart. Detta är helt kostnadsfritt.

Är du nyfiken på att vara en Buzzador och ta del av roliga kampanjer och produkttester? Anmäl dig och berätta gärna att det var Mickan87 som värvade dig.

Postat i Buzzador, Internet, Tester | 17 Kommentarer