BabyBjörn

måndag, 27 augusti, 2012 @ 0:53

Att surfa runt på sidor för babytillbehör, eller att strosa runt i babybutiker på stan är som en dröm för (ffa) blivande och nyblivna föräldrar. Det finns så mycket att välja på och visst är det mycket man skulle vilja skämma bort sina småttingar med…

BabyBjörn är ett svenskt familjeföretag som under de senaste 50 åren har förenklat vardagen för många föräldrar och barn. Företaget grundades år 1961 av Björn Jakobson. Under en tid i USA så hittade han en produkt som gjorde att han och hans svägerska Elsa Jakobson tillsammans började tillverka Sveriges första babysitter. Med en från början svag start så fick företaget tillslut skjutsen det behövde och babysittern och flertalet andra produkter sattes i produktion. Idag tillverkas produkter till spädbarn och upp till tre år.

Säkerhet, funktion och kvalitet är vad som är gemensamt för BabyBjörns produkter. Hårda tester krävs innan produkterna kommer ut på marknaden, allt för att vi ska få det bästa möjliga till våra barn. För våra barn förtjänar det allra bästa!

Den kanske mest kända produkten från BabyBjörn är såklart bärselen. Närhet och trygghet är mycket viktigt för ett litet barn och det tog Björn Jakobson till sig. Bärselen blev en självklar succé och sedan 70-talet har över 30 miljoner barn från hela världen blivit burna i en bärsele från BabyBjörn. Något annat som är positivt med bärselen är att vi som föräldrar får händerna fria och kan göra andra sysslor samtidigt som vi bär på våra barn. Dessutom så skonar vi våra ryggar.

Tyvärr har jag själv inte testat BabyBjörn själv än, men bärselen är definitivt en sak som står högt på önskelistan!

Läs mer om BabyBjörn här.

Postat i Blogvertiser, Föräldraliv, Sponsrat | 2 Kommentarer

Sponsrat inlägg: Hotell i Umeå

tisdag, 17 juli, 2012 @ 15:28

Har du planer på att resa till Umeå? Kolla upp allt innan du åker så får du tid över till annat. På Hotell Umeå får du tips om Umeås alla hotell.

Gör valet av hotell enkelt. Du kan se presentationer av hotellen och även bilder, både av byggnaderna och inuti varje enskilt hotell. Besökare uppmanas här också att betygsätta hotellen de har bott på så att det ska bli ännu enklare för dig som hotellbokare. Är du ute efter ett centralt hotell eller ett billigare, mindre centralt hotell? Surfa runt och hitta din favorit.

När du har tittat på sidans presentationer, bilder och betyg av hotellen så kan du gå vidare till hotellens egna hemsidor och fördjupa dig ännu mera och kanske boka ett hotellrum.

Hotell Umeå är en sida som hjälper dig att hitta rätt hotell. Sidan är snygg och stilren, har bra information och är lätt att navigera sig runt på, även för de mindre vana datoranvändarna. Informationen är kort och koncis, något som alla orkar läsa. Det är också bra att få se bilder på hotellstandarden, så man vet lite vad man kan förvänta sig.

Postat i Blogvertiser, Sponsrat | 3 Kommentarer

Sponsrat inlägg: Örebro

måndag, 16 juli, 2012 @ 17:13

Min hemstad, Örebro, kära Örebro… Här har jag bott sen 2006 och jag trivs som fisken i vattnet. Anledningen till varför jag flyttade hit var studierna. Jag hade tagit studenten och sökt in på universitetet och hamnade i universitesstaden Örebro.

Örebro Universitet

På grund av olika anledningar; studierna, att jag hittade kärleken, fick jobb och trivdes så bra i Örebro så bor vi fortfarande kvar här.

Örebro är den största staden i Närke med nästan 100 000 invånare. Här finns det mycket att göra och mycket att titta på. Ett av våra mest kända landmärken är vattentornet Svampen. Kolla på utsikten och ät en bit mat på restaurangen som finns på toppen. En annan sevärdhet är Örebro slott, där du bl.a. kan gå på spökvandring, om du vågar. ;-) Vi har också en mycket fin stadspark där du kan strosa runt, ta en fika och kanske se på teater vid stora scenen. Eller varför inte ta en simtur på Gustavsviks Äventyrsbad eller ta med vännerna på lite äventyrsgolf på campingen…

Gustavsviks Äventyrsgolf

För den shoppingsugne finns flera olika köpcentrum, bl.a. Mariebergs Köpcentrum, Krämaren och Vågen. Ett stort utbud av härliga butiker; nya som välkända.

Vill du besöka Örebro så finns här många fina och bra hotell att bo på under din vistelse. Kolla in www.hotellörebro.nu. Här kan du läsa om hotellen och även boka direkt om du hittar något som faller dig i smaken.

Postat i Blogvertiser, Sponsrat | 2 Kommentarer

Sponsrat inlägg: Betsafe

söndag, 8 juli, 2012 @ 21:29

De flesta av oss har nog hört talas om Betsafe. Det är en av de ledande leverantörerna av online-spel världen över. Företaget öppnade officiellt i januari 2006 och har placerat sig som ett av de mest pålitliga av spelföretag. Något som kanske bidrar till detta är deras supportgaranti som gäller 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Du kan få hjälp både via e-post, chatt och telefon.

Här erbjuds kunderna ett brett utbud av bl.a. poker, sportsbetting och casinospel. Insättningar av pengar att spela med kan göras på ett säkert sätt med många olika betalningsmetoder.

När man spelar gäller det att sätta gränser för sitt spelande. Betsafe kan också hjälpa dig med detta; att spela ansvarsfullt. Om du känner att det blir för mycket kan du stänga av ditt konto i 24 timmar upp till 6 månader. Ännu längre avstängning eller till och med permanent avstängning kan också ordnas vid kontakt med kundtjänst.

Själv har jag aldrig testat Betsafe och jag tror inte att det är något för mig heller för den delen. Sidan är stilren men faktiskt ganska tråkig. Den lockar mig inte alls. Spelen ser inte heller särskilt lockande ut i mina ögon. De borde lyftas fram mera. Den är dock vänlig att vila ögonen på.

För de som är intresserade finns en liten filmsnutt som man kan titta på och på så sätt få sig en liten ”rundtur” på siten och kolla in dess funktioner. Jag tror dock att denna spelsajt är till för en högre åldersgrupp och de som är intresserade främst av betting.

Postat i Blogvertiser, Sponsrat | Kommentera

Sponsrat inlägg: Bankbolaget

tisdag, 29 maj, 2012 @ 15:05

Tyvärr växer ju inte pengar på träd. Ofta tänker vi tanken att ”om man ändå hade lite pengar”… Det bästa är ju att ha egna pengar, givetvis. Men det är även många som väljer att ta lån idag. Det är inte så enkelt att skrapa ihop alla pengar själv till ett hus till exempel. Numera ska man dessutom bekosta en ganska stor procentdel själv.

Vad ska man tänka på då? Att göra en jämförelse mellan olika banker kan vara ett bra sätt. Det finns lån med och utan säkerhet och lån med och utan bindningstid. Ni som slaviskt följer Lyxfällan på tv och som undrar ”hur sjutton tänker de egentligen”, vet att det kan gå riktigt fel om man inte tänker efter. Det handlar om amortering och ränta. På www.bankbolaget.se kan du göra en kostnadsfri låneansökan och tjänsten hjälper dig att sänka dina lånekostnader. 17 st låneerbjudanden jämförs och Bankbolaget ger dig det bästa erbjudandet för just dig. Oavsett om du vill ta ett privatlån, lån till bil eller ett bolån.

Privatlån är det dyrare lånet, också kallat blancolån eftersom det saknar säkerhet. Det är större risker med privatlån. Vill du läsa mer så kan du göra det här: http://www.bankbolaget.se/privatlån/.

Postat i Blogvertiser, Sponsrat | Kommentera

Sponsrat inlägg: Mors Dag

söndag, 27 maj, 2012 @ 13:12

27 maj är det idag och dessutom Mors Dag. En högtid tillägnad alla mödrar; mammor, svärmödrar, mormödrar och farmödrar. Dagen firas sista söndagen i maj varje år i Sverige. Mors Dag introducerades år 1908 i Philadelphia av amerikanskan Anna Jarvis, för att på årsdagen av hennes mors bortgång, hedra hennes minne. År 1914 blev dagen en officiell helgdag. I Sverige firades högtiden första gången år 1919.

Mors Dag är i år även min dag. Jag är numera också en mamma. :-) Jag köpte mig en liten operatårta på affären igår och jag och A åt en varsin bit. Sen åt jag en bit efter morgonens frukost. Mycket gott! :-) Hur har ni börjat dagen?

På Mors Dag har det blivit populärt att ge bort en liten gåva till sin mamma / mamman i familjen. Har du fortfarande inte köpt något så finns här lite presenttips till mors dag. Både länkar till presentbutiker där du kan hitta presenter till olika firanden och allmänna tips på vad man kan ge bort.

Slutligen vill jag säga stort grattis till alla mammor!

Postat i Blogvertiser, Föräldraliv, Sponsrat | 1 Kommentar

Sponsrat inlägg: Sms Guld

torsdag, 10 maj, 2012 @ 22:30

Där guld blir pengar… Sms Guld. Så lyder jingeln som vi hör på tv och radio. Sms Guld är företaget som var först ut med att erbjuda kunder att sälja sitt guld via internet.

Hos Sms Guld kan du känna dig trygg och säker. Det är kostnadsfritt och ditt guld är försäkrat, till ett belopp av 100 000 kr när du skickar det till företaget. Du kan hela tiden följa ditt guldpakets status via ”Mina sidor”. Om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med försäljningen, och meddelar detta inom 5 arbetsdagar, så får du ditt guld tillbaka.

Inger förtroende. Med 120 000 och ständigt ökande nöjda kunder så tycker jag att företaget inger ett förtroende. Dessutom innehar företaget polistillstånd för att köpa guld enligt lag. Även det gör att man kan känna sig trygg som kund.

Har du guldsmycken att sälja? Besök den lättnavigerade, stilrena och informationsgivande hemsidan www.smsguld.se och beställ ditt guldpaket redan idag. Sms Guld strävar efter att ha de högsta guldpriserna och har en prisgaranti som gäller mot konkurrenternas priser. Du får betalt inom 24 timmar från det att guldet kommit fram till Sms Guld. Var dock beredd på att det kan ta 2-4 bankdagar innan du ser pengarna på ditt konto.

Jag tycker att Sms Guld känns som en bra och säker tjänst och om jag hade haft något guld jag ville sälja skulle jag absolut välja Sms Guld.

Postat i Blogvertiser, Sponsrat | 1 Kommentar

Sponsrat inlägg: Inredning

söndag, 12 februari, 2012 @ 0:28

Inredning är något som står mig varmt om hjärtat. Jag älskar att gå omkring i inredningsbutiker och titta på alla fantastiska prylar som finns till hemmet. Drömma och planera hur jag vill att mitt hem ska se ut. En annan inspirationskälla är att titta hur andra bor, se bilder på hus och lägenheter som är till salu… Jag drömmer om att någon gång i framtiden få vara med och skapa och inreda ett eget hus, bygga från grunden.

Nu har vi ju precis flyttat till ny lägenhet och det kliar i fingrarna när jag, varje gång jag är på stan, går in i min favoritaffär…

Bilder lånade från Entrepresenter.se.

Entré Present & Interiör har så otroligt mycket fint och jag kan gå där inne länge och titta på saker och drömma, få ha-begär… Två våningar fulla med möbler, porslin, ljusstakar, handdukar, blommor och mycket mera.

Jag är just nu inne på svart och vitt i möbelväg, med lite färgklickar här och var. Shabby Chic är något jag blivit förtjust i på senare tid, men det är dock inget jag har i min ägo ännu. En blandning av gammalt och nytt, det är min stil.

Vad har DU för inredningsstil?

Postat i Blogvertiser, Hemmet, Sponsrat | 6 Kommentarer

Sponsrat inlägg: Snow and Motion (Urbanears)

söndag, 5 februari, 2012 @ 19:25

Promenerar du ofta med musik i öronen? Dåliga hörlurar? Du har säkert hört talas om de så kallade Urbanearsen; snygga hörlurar som finns i flera olika färger och modeller. Antingen i den vanliga hörlurs-modellen som gärna ploppar ur öronen efter en stund (av egen erfarenhet, vet dock inte om det gäller även urbanears), eller den modellen som du enkelt sätter på huvudet – som ett diadem med musik. :-) Nu lyssnar jag inte på så mycket musik från mobil / mp3-spelare längre, men om jag skulle göra det så skulle ett par Urbanears vara mitt val av hörlurar. Du kan bl.a. beställa dina urbanears på nätet hos Snow and Motion.

Förutom Urbanears kan du hos Snow and Motion hitta ett brett sortiment av högkvalitativa sportprodukter från exklusiva varumärken för utförsåkare, men även ett brett utbud av andra vinter- och träningskläder för både män, kvinnor och barn. Här finner du märken som bl.a. Billabong, UGG Australia, Casall och Sebago. Du kan antingen söka produkter efter märket du är ute efter. Annars är produkterna kategoriserade så du lätt hittar det du söker. Mycket lättnavigerad sida med mycket att titta på. Dock lite klent med produkter i vissa kategorier.

Hos Snow and Motion har du alltid fri frakt och fria returer vilket är ett stort plus när man beställer via nätet. Här handlar du tryggt och säkert, från ett gäng tjejer och killar som har en hel del erfarenhet från skidåkning på hög nivå. Har du frågor om företaget, din beställning eller produktutbudet så finns kundtjänsten där för dig.

Postat i Blogvertiser, Sponsrat | Kommentera

Sponsrat inlägg: Bookatable

lördag, 21 januari, 2012 @ 11:27

Är du i eller ska du besöka en stad som du inte känner till utan och innan? Sugen på en bit mat? Då är Bookatable tjänsten för dig. Bookatable är Europas största sajt för restaurangbokningar online, finns på 9 olika språk och är verksamma i 19 länder. Boka bord på webben eller på mobilen, gratis och direkt, snabbt och enkelt, dygnet runt hela veckan och med omedelbar bekräftelse.

Här kan du leta restaurang utifrån ort, typ av mat och prisklass. Kolla t.ex. in Restauranger Göteborg för att få en inblick över hur sajten är uppbyggd. Bookatable hjälper dig att hitta den perfekta restaurangen, den som gör polarna imponerade eller den som som passar för en dejt med din älskade. Omdömen från tidigare besökare gör valet och  bokningen av restaurang ännu enklare och du slipper stressa runt på stan. När du har avklarat ditt besök kan även du gå in och tycka till om restaurangen för att på så sätt hjälpa fler personer i sitt val.

Hos Bookatable har du också chansen att då och då spara pengar med fina erbjudanden som t.ex. 50% rabatt eller 2-för-1.

Jag skulle absolut använda mig av denna fiffiga tjänst om jag skulle ut och resa och vill se vad det finns för utbud av restauranger i den staden jag kommer att befinna mig i. Att enkelt kunna boka bord på en spännande restaurang utifrån mina kriterier är kanonbra. Jag gillar att jag kan läsa omdömen från andra besökare, se priser och foton på restaurangen. Det som för mig är minus är att de inte har samlat information om restauranger i de mindre stora städerna, exempelvis Örebro som jag bor i. Men med tiden kanske sajten uppdaterar sin information.

ska du besöka större städer som exempelvis Göteborg, London eller Madrid; slipp köandet i telefon och stressa mindre genom att använda dig av Bookatable.

Postat i Blogvertiser, Sponsrat | 6 Kommentarer

framåt »