Lugna lördag!

lördag, 17 mars, 2012 @ 14:01

Lördagen började med en välförtjänt och skön sovmorgon, en lång uppfriskande dusch och sen en film som vi sett flera gånger förut…

Seven Pounds med Will Smith där han spelar Ben Thomas, en man som lever med väldiga skuldkänslor efter en hemsk olycka där 7 personer omkom. Han har bestämt sig för att ta sitt liv, men innan dess vill han hjälpa och förändra 7 personers liv för alltid.

En mycket känslosam film som alltid får mig att gråta en skvätt. En kanonbra film!

Sen vill jag passa på att hälsa alla nya besökare och följare via Bloglovin välkomna. Jätteroligt! Hoppas ni stannar kvar. :-)

Postat i Tips, TV & Film, Vardagligt | 11 Kommentarer

Beauty & The Briefcase

fredag, 16 mars, 2012 @ 23:56

Kvällens underhållning tillsammans med lite lösgodis…

Jag har alltid gillat Hilary Duff och även i denna film gör hon en bra roll som den frilansande journalisten Lane som börjar jobba på ett finansbolag för att kunna skriva en artikel om hur man finner kärleken på jobbet.

En härlig chicflick-film helt enkelt. Se den!

Postat i Tips, TV & Film | 16 Kommentarer

War Horse

tisdag, 28 februari, 2012 @ 22:59

Jag tänkte tipsa er om en film jag och A precis såg…

En film regisserad av Steven Spielberg. Det börjar bra, inte sant? Dessutom har den belönats med hela 6 Oscarsnomineringar. bl.a. för ”Bästa film”.

War Horse är en berättelse om lojalitet, hopp och envishet på den engelska landsbygden under första världskriget. Pojken Albert och hans häst Joey separeras då Joey tvingas säljas till försvarsmakten och sänds ut till fronterna. Albert är dock inte den som ger sig och trots sin unga ålder ger han sig av till Frankrike för att leta rätt på och rädda sin käre vän.

Postat i Tips, TV & Film | 5 Kommentarer

The Change-Up

måndag, 13 februari, 2012 @ 23:04

Sitter här och tar kvällen med en kopp varm choklad i näven. Gott gott. Jag bara måste tipsa er om filmen vi såg ikväll!

Andreas var skeptisk inställd till filmen innan vi började titta, men redan några minuter in så skrattade vi båda hejdlöst. En superrolig, lite obehaglig (ni som ser den vet vad jag menar – jag vill inte spoila) och helt enkelt en jättebra film.

Postat i TV & Film, Videoklipp | 18 Kommentarer

Sköna söndag!

söndag, 12 februari, 2012 @ 22:43

Vilket underbart väder vi har haft idag! Strålande sol och blå himmel, nästan helt molnfri. :-) Jag kände mig tvungen att gå ut och ta en promenad, bara gå en sväng, kolla in det nya området och njuta av solen. Så det gjorde jag! Sen plockade jag upp några flyttkartonger, diskade lite shotglas som legat inlindade i tidningspapper… Sakta men säkert börjar data- och bebisrummet tömmas på kartonger. Sju stycken kvar, varav de flesta är fyllda med finglas som jag inte har en aning om vad jag ska göra av, därav har jag inte rört kartongerna.

När A kom hem från jobbet så bestämde vi oss för att testa vår minifritös. A stod för matlagningen idag och det blev friterade pommes och hamburgare. Blev inte så jättebra smak på hamburgarna tyvärr men pommesen blev supergoda! Efter maten slog vi oss ner och degade framför tv:n.

Två avsnitt av Grey’s Anatomy och därefter nya och sjätte filmen i serien om de fem små goldenvalparna som jag bara inte kan motstå. ”Treasure Buddies”. Jättehärlig film, som alla de andra fem. Spänning, skratt och söta valpar. :-) Är det någon mer än jag som gillar Buddiesarna?

Postat i TV & Film, Vardagligt | 10 Kommentarer

Shout it out!

lördag, 11 februari, 2012 @ 21:47

Kvällen framför Mello började inte så bra då livesändningen på datorn bara avbröt och började buffra. Jag missade ju hela Ulriks låt nästan. Jag klagade högt och Andreas gick ut i förrådet och hämtade antennsladden och kopplade in den så jag kunde se programmet på tv:n istället. TACK älskling! Men vad dålig bild det är med antennkabel, och vilket dåligt ljud! Jag måste beställa en tv-box.

Favoriten ikväll var som rubriken antyder – David Lindgren med Shout it out! Redan efter de första orden i låttexten kände jag att det var en bra låt. En RIKTIGT BRA låt! Resterande startfält tyckte jag inte var något vidare, men när jag fick höra hela Ulriks låt så blev jag glad att han också gick till final. Det blev rätt bidrag denna vecka också! Härligt!

Postat i Musik, TV & Film | 8 Kommentarer

Once Upon A Time

onsdag, 1 februari, 2012 @ 22:07

Som den serieoman jag är så tycker jag det är extra roligt när man hittar nya serier att följa. Här är mitt senaste fynd!

Once Upon A Time – Emma Swan får sig en riktig överraskning då hennes son, Henry, som hon adopterade bort för 10 år sedan söker upp henne och behöver hennes hjälp. I staden Story Brook står tiden stilla och invånarna där är egentligen sagofigurer, men de vet inte om det själva. Den ende som vet hur det ligger till är Henry och den enda som kan bryta förbannelsen är Emma, som egentligen är Snövits dotter. Tyvärr är det ingen som tror på Henry förrän Emma bestämmer sig för att stanna i staden. Hon tar upp kampen med Henrys adoptivmamma som är stadens borgmästare – men också den elaka drottningen som kastat förbannelsen över Story Brook och dess invånare…

Postat i Tips, TV & Film | 10 Kommentarer

New Year’s Eve

måndag, 26 december, 2011 @ 22:13

Jag befinner mig i Karlstad hos min mor och syster. :-D Har ikväll varit på bio med J. Vi såg på ”New Year’s Eve” som levde upp till mina förväntningar. Mängder av kända ansikten, humor och spänning. Helmysig film som jag absolut vill se fler gånger. Hett tips!

Nu ska vi äta lite kvällsmat och därefter blir det julklappsutdelning.

Ni har fortfarande lite tid på er att tävla.

Postat i TV & Film, Vardagligt | 2 Kommentarer

Santa Clause 2

fredag, 23 december, 2011 @ 18:04

Denna härliga julfilm såg jag just på tv. Santa Clause 2 (svenska titeln är Nu är det jul igen 2) handlar om Scott som varit Jultomten sen många år tillbaka. En dag upptäcker han att han börjar gå ner i vikt och hans vita skägg krymper. Han håller på att avtomtefieras! För att han ska förbli Jultomten måste han gifta sig innan julafton. Dessutom har hans son Charlie hamnat på stygga barn-listan. Scott blir därför tvungen att lämna Nordpolen för att hjälpa sin son och försöka hitta sig en fru. Under tiden tar en vikarie vid, men det dröjer inte länge innan kaos uppstår.

Vilka julfilmer gillar du?

Postat i Tips, TV & Film | 9 Kommentarer

Harry Potter, sista filmen!

fredag, 22 juli, 2011 @ 20:00

Igår var jag och tjejgänget på SF och såg Harry Potter och dödsrelikerna, del 2. Allra sista filmen om Harry Potter. Lite sorgligt tycker jag. De har ju följt med i så många år… Men det skadar ju inte att se dem igen och igen. Sen finns ju böckerna med. Jag har nog bara läst hälften av dem. Vad tyckte jag om filmen då? Jag satt på spänn hela filmen igenom. Den var riktigt bra. Många har sagt att det är den bästa av alla filmerna. Jag tycker att den hör till en av de bästa i alla fall.

För er som inte sett trailern till tvåan, kolla nedan.

Har du sett filmen? Vad tyckte du om den?

Postat i TV & Film, Videoklipp | 6 Kommentarer

framåt »