Bröllop nr 2

lördag, 31 maj, 2008 @ 9:37

Jaa, nu bär det snart av till Uppsala för att gå på bröllop nummer 2 som står mellan Andreas kusin och hans sambo. Vi kommer hem igen imorn och då förhoppningsvis får ni se lite bilder från dagen.

Såhär ser jag ut idag.


Klänning nr 2. :)
Hoppas ni har en trevlig helg!

Postat i Hjärtligt, Resor | 13 Kommentarer

Fäärdig!

lördag, 31 maj, 2008 @ 1:06

Nybakade bullar…


En liten frestelse så här mitt i natten.

Postat i Foto, Mat & Bak | 7 Kommentarer

Hundlös

fredag, 30 maj, 2008 @ 23:48

Det känns så tomt här hemma. Ingen vovve som springer omkring. Vi var nämligen och lämnade dem hos Andreas mor här ikväll. Imorn ska vi på bröllop i Uppsala så vi behöver hundvakt. Andreas har tenta på morgonen och bröllopet börjar 15:00. Så vi kände att det var bättre att lämna hundarna idag än att bli tvungen att stressa imorn.

Vi hamnade förresten i bilkö på vägen dit. Vi kom väl 50 meter på en kvart kanske. Det hade skett en trafikolycka så det tog ett bra tag innan vi kom fram till platsen och kunde passera för att efter det kunna köra som vanligt igen. En bärgningsbil körde om oss i kön och när vi kom fram så var de två krockade bilarna på väg i den. När vi återvände hemåt Örebro igen så var allt som vanligt.

Vet ni vad jag sysslar med nu?! Gissa EN gång! Just det, bakar. Bullar. Jästen jag hade i kylskåpet går ut imorn så då tänkte jag att jag får väl passa på medan jag kan. Nu har säkert degen jäst färdigt. Så jag ska fortsätta med bullbaket!

Postat i Vardagligt | 2 Kommentarer

Nytrimmad

fredag, 30 maj, 2008 @ 16:41

Tentan i morse gick jättebra tyckte jag. Jag fick med det mesta och var inte så nervös som jag trodde jag skulle vara. Hann slappna av medan de andra två körde sitt race. Jag fick patientfallet ulcus ventriculi (magsår) och skulle ge blodtransfusion till den här personen då. Det enda som jag kom på sådär i efterhand att jag missade var vad som orsakat magsåret och att man kan behandla det med antibiotika om det är orsakat av en bakterie som kallas Helicobacter Pylori. Men, men… Jag hoppas examinatorn tyckte om det jag sa och gjorde och ger mig ett godkänt. Vi får reda på resultatet nästa vecka (troligtvis måndag). Men betygen skulle sättas idag.

Nu till något annat, Fergus blev ju, som ni känner till, trimmad igår.


Och titta så vacker han blev!


Inte ser han ut som en 9-åring inte!

Postat i Foto, Hundliv, Skola & jobb | 7 Kommentarer

Nervös

fredag, 30 maj, 2008 @ 8:58

10:45 ska jag befinna mig på KTC för att gå igenom den hemska pärsen för andra gången. Jag vill inte! Jag är så jäkla nervös. Jag hoppas verkligen att jag klarar det den här gången. Jag står inte ut med mer KTC.

Håll tummarna för mig idag! Jag meddelar senare hur det gick.

Postat i Skola & jobb | 3 Kommentarer

Hundgården

torsdag, 29 maj, 2008 @ 18:47

När jag kom hem från Emma i eftermiddags så möttes jag av en ”byggarbetare” i full fart.


Detta låg på uteplatsen tillsammans med några pinnar och några verktygslådor.

Jag har väl berättat att vi tänkte hägna in vår trädgård så att hundarna kunde springa löst ute? I alla fall, det var det Andreas hade börjat med. Han hade varit iväg och köpt nät och ståltråd. Pinnarna vet jag inte vart han fick ifrån. Jag vet att vi hade några träbitar liggandes, men han kanske hade köpt nya och sågat till dem lite. Vi hade precis satt fast den ena sidan av nätet i staketet när det var dags att åka iväg med Fergus till hundfrisören. Sedan fortsatte arbetet och allt blev klart.


Närbild på nätet.


Damien i full fart. Blev säkert besviken när han inte kunde springa iväg.


Ja. Nu kan hundarna vara ute och vi slipper vara oroliga.

Jag hade inte med mig kameran ut förut när vi hämtade Fergus, så än har det inte blivit några bilder. Direkt vi kom hem, efter jag hade varit runt huset och låtit honom göra sitt så ville han vara ifred inomhus. Så vi får se ifall det kanske blir några kort senare ikväll. Annars får ni se hur han ser ut imorn. Han blev i alla fall jättefin och vi passade på att låta de klippa både hans och Damiens klor när vi ändå var där.

Postat i Foto, Hemmet, Hundliv | 13 Kommentarer

God morgon!

torsdag, 29 maj, 2008 @ 9:30

Solen strålar, även idag. Ljuvligt! Hade jag haft en lite längre kjol hade jag tagit på mig den. Jag ska nämligen snart cykla till Emma för att plugga till tentan imorn. Jag vill inte cykla med kortkort. :S Hur som helst skulle jag vilja få färg på benen…

Klockan 15:30 ska Fergus iväg och trimmas, igen. Jag hoppas det blir bra den här gången. Klagar hon på att han är för långhårig, och även om hon inte gör det, så ska vi säga att vi faktiskt var iväg med honom för lite mer än en månad sedan. Usch, det skäms jag faktiskt för. Att jag inte sa till frisören att han såg förjävlig ut. Hon hade ju för fasiken knappt rört honom! Och det betalade vi 600 spänn för. Aldrig igen säger jag bara!

Postat i Hundliv, Vardagligt | 5 Kommentarer

Gräsklippning

onsdag, 28 maj, 2008 @ 16:28

Tog en paus i pluggandet ute i det underbara sommarvädret och gick och hämtade gräsklipparen.

Det var nämligen på tiden att någon klippte gräset! Och eftersom Andreas, som brukar göra det, är på skolan, så tog jag tag i det själv. Det är första gången det är jag som klipper gräset faktiskt. Förra sommaren kravlade jag bara på knäna och rensade sjuhelvetes mycket med ogräs.


Klippt och skuret! Haha.


Känner mig stolt efter den lilla, trots det jobbiga rundan.

Nej, det är väl lika bra att jag fortsätter plugga. När Andreas kommer hem blir det tacos!

Postat i Foto, Hemmet | 8 Kommentarer

Plugga och sola

onsdag, 28 maj, 2008 @ 11:18

Vi har underbart väder här idag. Det är redan jättevarmt ute och för sisådär två timmar sedan när jag var ute på morgonrundan med vovvarna, gick jag med linne. Nu har jag smort in kroppen med solskyddsfaktor, tagit på mig en kjol och tänker sätta mig och koppla av i en stol på uteplatsen. Och eftersom jag har KTC-examination-omtenta på fredag så tar jag med mig böckerna ut och tar två flugor i en smäll så att säga. Försöka få lite färg på min bleka hy och samtidigt lära mig sjukdomarna som kan komma på tentan, utantill.

Hoppas ni har lika fint väder som jag har!

Postat i Skola & jobb, Vardagligt | 4 Kommentarer

Titta och njut!

tisdag, 27 maj, 2008 @ 22:33

Har tagit en hel del foton idag. Damien hade världens energi i eftermiddags så jag sprang lite med honom och passade på att ta lite kort.


En lite rolig bild från tidigare idag.


Sötvovven.


Visst är han vacker!?.


Fina pojken.

Jag tog ju inte bara kort på Damien…


Tycker denna bild blev härlig på något sätt.


Syrener.


Mycket vackra. Doftar gott!


Färgglada blommor i grannens trädgård.


Ute på gården finns sådana här planterade.


Fina är de!


Dessa också. Härlig rosa färg.


Och några lite ljusare.


Äppelträden har börjat blomma.


Vilken av bilderna är finast?

Postat i Foto | 14 Kommentarer

framåt »