Det blev inget…

söndag, 30 november, 2008 @ 19:24

Jag frågade älsklingen ifall han skulle med mig ner till stan och titta på julskyltningen / julmarknaden. Han skulle på möte klockan 15:00 och sa att vi kunde gå efter det. Men när han kom tillbaka strax efter 16:00 och det skulle vara slut nere på stan en timme senare så bestämde vi oss för att stanna hemma och mysa framför tv:n. :)

Jag har inte tagit en tur upp till förrådet och hämtar grejer heller. Det får nog bli imorn istället. :P

Har ni pyntat något idag? Eller har ni också varit lata, som vi? :laugh:

Postat i Högtider, Vardagligt | 13 Kommentarer

Glad advent!

söndag, 30 november, 2008 @ 13:23

Så var 1:a advent här. Imorn är det den 1:a december och 10 dagar kvar till jag fyller 21. Tiden går fortare än man anar…


En bild från förra årets julkalender. Min fina ljusstake.

Jag tror jag ska ta bussen ner på stan en sväng och kolla in julskyltningen. Jag behöver köpa julkort också. Har bestämt mig för att skicka sådana i år. Är annars dålig på det. Korthuset borde ha, de tar 1 kr/styck för korten. Det är bra!

Senare ska jag springa upp till förrådet och hämta ner den ”vanliga” elljusstaken och lite annat pynt och göra lite fint.

Hoppas ni alla får en mysig söndag.

Postat i Högtider, Vardagligt | 7 Kommentarer

Betyder mer än familjen?

söndag, 30 november, 2008 @ 0:18

Jag hittade en film där fjortisen från Idol i fredags fick träffa sin största idol som tydligen betyder mer än hela hennes familj.

Haha. :lol: Det är så sjukt! Jag förstår mig inte på det.

Postat i Videoklipp | 11 Kommentarer

Heja Markus!

lördag, 29 november, 2008 @ 23:43

Äntligen klarade Markus Fagerwall sitt för honom omöjliga hopp och slog poängrekord igen. :wohoo: Han och Jesper är kungar på isen. Det blir roligt för Markus om han tar hem segern i Stjärnor på is. Han gjorde det i Idol och nu får han chansen att göra det igen.

När vi åker upp till Dalarna till jul, tror nämligen vi ska dit ändå, så ska jag ta med mina skridskor (som är hemma hos mamma) och öva på mina konståkningsfärdigheter. Kan Gynning kan jag, eller? :lol: Det återstår att se. Det var längesen jag åkte skridskor, men det vore roligt att åka lite i vinter.

Jag har förresten bestämt mig om att inte ha någon gemensam julkalender i år. Eftersom jag har haft fullt upp med c-uppsats osv. så känner jag att det inte har funnits tillräckligt med tid för att samla ihop er som vill vara med. Ni som fortfarande vill, får självklart ta ett foto varje dag fram till julafton. I varje fall kommer jag köra kalendern själv, kanske med det lilla extra. Men jag får sova på saken. :)

Postat i Bloggen, TV & Film | 2 Kommentarer

Camp Rock

lördag, 29 november, 2008 @ 15:28

Jag kanske är barnslig, men jag gillar faktiskt musikaler och high school-filmer. High School Musical 1, 2, 3 (fast jag har faktiskt inte sett hela 2:an och inte 3:an än heller) t.ex. Tidigare här i eftermiddags såg jag och Andreas på Camp Rock. Den var lite lik High School Musical, med en diva som alltid ska vara bäst, den söta tjejen som sjunger så bra men är så blyg, och den populära söta killen. Filmen var fylld av bra musik och storyn var också bra. Helt enkelt en film jag kommer att se igen.

‘Cause we rock! We rock!

Ge mig filmtips! :grin:

Postat i Musik, TV & Film | 7 Kommentarer

Så var de bara tre…

fredag, 28 november, 2008 @ 22:46

Tänka sig… Mina tre favoriter är kvar i Idol. :grin: Kevin och Alice har sedan starten varit mina favoriter, men Robin B har gått från klarhet till klarhet och blir bara bättre och bättre. Grattis till bilen, grabben! Det var på tiden att Johan åkte ut. Jag trodde att det skulle bli Alice som åkte, tack vare Johans skara av skrikande och hysteriska fans. Jösses säger jag bara! :lol: Johan har haft sina bra stunder i Idol, som då han körde ”Johnny The Rocker”. Men, som sagt, det var hans tur att åka.

Jag tippar på att det blir två grabs i finalen i år. Kevin och Robin. Spännande…

Postat i Musik, TV & Film | 6 Kommentarer

Jag vill ha min mobil!

fredag, 28 november, 2008 @ 14:09

Jag trodde min mobiltelefon skulle komma med posten idag, men icke. Ringde till Tre och frågade ifall de kunde skaffa fram ett kollinummer till mig så att jag kunde följa ordern. Först kom de inte åt tjänsten så jag fick ringa en andra gång. Då kom hon in och så sa hon att den jag beställde telefonen av i tisdags skrivit att det varit något fel på tjänsten just då och att det troligtvis kommer att ta längre tid innan jag får telefonen. :angry: Alltid är det något som är fel… Den borde komma till veckan i alla fall.

Blev bjuden på tjejkväll hos Elin i Karlstad ikväll. Men vi måste spara lite pengar såhär innan jul, så det blir en hemmahelg. Det var ju inte längesen jag var i Karlstad senast. Men det får bli tjejkväll en annan gång. Jag funderar på om jag ska hålla i någonting nu i december. Jag fyller ju år den 11:e. :grin: Ojämt visserligen, men ändå. Jag har nog inte haft kalas sen jag gick i mellanstadiet eller högstadiet. Hur som helst så var det längesen.

Med risk för att vara tråkig så hittade jag en annan gratissida förut, nämligen Gratisvaror. Du får 75 poäng istället för 50 om du blir medlem via mig. Här kan man få ett presentkort på 100 kr redan när man samlat ihop 200 poäng. Än så länge finns det bara några klicklänkar, men erbjudanden kommer nog inom kort. Som sagt hittar du andra trevliga gratissidor bland mina länkar till höger. :smile:

Jag ska nog surfa runt lite hos er nu. :smile:

Postat i Gratis, Vardagligt | 5 Kommentarer

Svettig och slutkörd

torsdag, 27 november, 2008 @ 19:00

Jag har suttit hela dagen fram till nu, med några få pauser, och jobbat med uppsatsen. :pust: Det tog längre tid att gå igenom den än vad jag hade trott. Kanske beror det på att jag är så noggrann av mig. :smile: Nu är det i alla fall gjort och jag har skickat iväg det till Karin som skulle ta på sig uppgiften att sätta ihop våra ändringar i ett och samma dokument.

Näe hörni, jag sitter här och gäspar. :yawn: Jag ska nog göra något annat ett tag…

Postat i Skola & jobb | 4 Kommentarer

Vinterlayout!

onsdag, 26 november, 2008 @ 23:29

Nu har jag piffat upp bloggen lite med en vinterlayout. Som vanligt kommer den läckra headern från Sxc. Jag tackar så mycket för den. En banner kommer snart…

Jag var på bostadsrättsföreningsmöte, långt ord :puh:, förut. Det handlade om tv, bredband och telefoni. De ska nämligen fixa huset så att alla har samma grejer, till ett bra pris osv. Det vi kom fram till var väl att vi vill ha fibernätverk för att det är mest framtidstänkande. Vi får se vad styrelsen kommer fram till efter detta.

Nu är det dags att sova, vi höres! God natt! :flower:

Postat i Bloggen, Vardagligt | 7 Kommentarer

Snöfoton och julkalender

onsdag, 26 november, 2008 @ 17:34

I fredags kväll började det snöa och det fortsatte in en bit på lördagen. Därefter höll temperaturen och det vintriga vädret i sig och i måndags snöade det hela dagen. Då passade jag på att ta lite kort på mitt vinterland.


Favoritbilden för dagen.


Den här gillar jag också.


Konstiga bär med snö på. :P


Granbarr.


Kolla bara hur mycket det snöar! Det ser nästan ut som regn.


Andreas kommenterade denna bild som ”ålderns höst”…


Tog fram pulkorna, men det kom inte tillräckligt med snö för att åka.

Idag blev det dock plusgrader igen. :angry: Som meterologerna förvarnat. Jag hatar slask! Måste köpa nya vinterstövlar också, mina gamla läcker det in vatten i.  :down:

Vi blev klara med uppsatsen idag, jag och Karin! :grin: Det ni! Nu lär det förhoppningsvis bli fart på bloggen igen. Det enda vi har kvar med uppsatsen nu är att läsa igenom allt en gång till. Sen ska den skickas in på ”fuskgranskning”. På tisdag ska uppsatsen vara inlämnad på riktigt inför opponeringen som troligtvis blir veckan därefter, eller hur de nu har tänkt sig. Vi får se.

Jag beställde en ny mobiltelefon igår, nämligen Sony Ericsson C905 i den färg jag väntade på, guld! Hoppas jag får den snart.

Så till det sista jag har på hjärtat just nu… Vad tycker ni om att jag kör min ”Ett foto om dagen fram till julafton”-julkalender i år igen? Fick en förfrågan av Petra som var med förra året. Roligt att du gillade den. Ni andra får gärna säga till om ni är intresserade att vara med också, så kör vi på det! :yes:

Postat i Foto, Skola & jobb, Vardagligt | 6 Kommentarer

framåt »