En liten uppdatering!

fredag, 13 mars, 2009 @ 11:22

Det har inte varit så mycket datasittande här på sistone. Jag har gått två av tre veckor på min praktikvårdcentralen. Söndagen innan jag skulle börja så blev jag sjuker. Och det är jag fortfarande. Jag hatar när det blir såhär långvarigt! :angry:

Vad tycker jag om praktiken då? Jo, det är intressant att se vad som händer på vc. Men eftersom jag inte är specialutbildad så får jag inte göra så mycket själv utan det har mestadels varit att titta på, fråga och lära sig på så vis. Jag har varit patient några gånger också. Det har varit roligt. :) På tisdag ska jag vara på lab och då får jag troligtvis sticka en massa. :P

Ni kanske undrar hur det har gått med jobb? Jag tackade ja till att jobba på Kvinnokliniken i sommar. :) Jag vet inte ens om jag sagt att jag blev erbjuden jobb där och på Infektionskliniken? Hur som helst så blev det alltså Kvinnokliniken. Jag hoppas att det blir en bra sommar där.

Imorn har jag omtenta i läkemedelsräkningen. Så det är väl bäst att jag gör lite uppgifter och ser om jag hänger med fortfarande.

Hoppas ni har det bra!

Postat i Skola & jobb, Vardagligt | 14 Kommentarer