Dåligt samvete…

lördag, 18 april, 2009 @ 23:28

Jag måste skriva en rad! Har lite dåligt samvete av att jag inte längre skriver något här på bloggen. Tyvärr har det ju blivit så. Jag vill tacka er stammisar som ändå kikar in varje dag. Det värmer. :) Jag har varit och är fortfarande upptagen. Jag har denna veckan börjat min tredje av fyra praktikplatser. Jag är på psykiatrins jourmottagning och innan var jag i Lindesberg på ett servicehus (hemsjukvård) och innan det vårdcentral. Allt har gått bra och jag har fått fina ord sagda från handledare och andra medarbetare. Jätteroligt! :) Det gör att man känner sig tryggare i sig själv och att man förstår att man faktiskt kan.

Nästa och sista kursen vi har är en valbar kurs. Som ni kanske minns valde jag palliativ vård (vård i livets slutskede) och vi har fått ge önskemål på vart vi vill vara på praktik. Jag kommer att vara på en kirurgisk klinik där de tar hand om bl.a. bröstcancer-patienter. Det ska bli spännande.

Jag måste även tacka er som grattat mig till sommarjobbet på Kvinnokliniken. :flower:

En rolig sak jag måste berätta. Jag och A ska på husvisning imorn eftermiddag innan jag drar till praktiken igen. :) Hus tänker ni? Japp, hus! :lol: Vi fastnade för huset båda två och tänkte att titta kan man ju faktiskt göra. Sen har vi bokat en tid med en mäklare som kommer hit på onsdag. Hon ska värdera lägenheten åt oss. Det är ju läge att sälja lägenheter just nu och är det så att vi får en bra slant för den (100k mer än vi gav för den eller mer) så ska vi sälja, även fast vi trivs. Vi vet ju inte nästa gång det blir läge. Det kan ju dröja många år. Dessutom är huset vi ska kolla på billigare i månadskostnad än vad lägenheten är. :)

Vad har jag mer att säga… Jo, påskhelgen spenderades uppe i härliga Dalarna och det var så skönt att få komma dit upp i den friska luften och bara vara. Ta det lugnt, skjuta lite luftpistol, leka med hundarna, äta god mat, umgås… Underbart! :love: Hoppas ni hade en skön påsk också.

Vi höres snart igen! Kram på er!

Postat i Vardagligt | 13 Kommentarer