Jobb och flytt!

måndag, 29 juni, 2009 @ 22:48

Hej på er! :) Det var längesen! Kan ni tänka er att det är mer än 2 månader sen jag uppdaterade sist? Visst har jag varit upptagen med skola, praktik, jobb och ledighet. Jag har inte haft någon blogglust heller om jag ska vara ärlig. Vi får se hur mycket blogg det blir i framtiden. Jag ska försöka fixa en ny layout snart så det blir lite nytt och fräscht här inne.

Nå, så vad har hänt sen sist vi hördes? Jag klarade mig igenom all praktik och tog min sjuksköterskeexamen den 6/6. Den 8/6 började jag min inskolning på Kvinnokliniken och denna vecka har jag jobbat ”själv” som ansvarig ssk. Det går bättre och bättre för var dag som går tycker jag, så det känns bra.

Vi har sålt vår fina lägenhet också förresten och ska flytta till nytt imorgon. Eller börja flytta åtminstone, vi får hämta nycklarna imorn men riktiga flyttdagen är på onsdag. Imorn är jag ledig så då ska jag packa lite. Vi har faktiskt inte packat så mycket. Vi flyttar bara över gården, till nybygget om ni kanske minns? Tror att jag visat det på bild någongång… En lägenhet på bottenplan på 81 kvm. Helt ny och jättefräsch. Jag lovar att visa bilder! Hursomhelst så har vi vagnar i trappuppgångarna här som vi tänkte använda att forsla grejor med. Sen på onsdag hyr vi ett släp och lastar de stora grejorna.

Nu har jag suttit tillräckligt länge vid datorn för ikväll. Ska gå en sväng med hundarna nu. Vi hörs snart igen. :)

Postat i Vardagligt | 15 Kommentarer