Boktips – Janet Evanovich!

söndag, 31 oktober, 2010 @ 11:33

Jag har precis läst ut 5:e boken ur min favoritbokserie. Böckerna om prisjägaren Stephanie Plum, av Janet Evanovich.

Böckerna handlar då om Stephanie Plum, en fattig kvinna i 30-års åldern som tvingat sin kusin att ge henne arbete. Hon börjar arbeta som prisjägare och letar rätt på människor som sluppit undan borgen. Innehållandes humor, spänning och sex så är det svårt att lägga ner böckerna när man väl kommit in i dem. Första boken heter Lovligt byte eller One for the money, som förresten spelas in som film i dagsläget, med Katherine Heigl i huvudrollen. Förväntas komma på bio i juli 2011. Jag längtar! :-D

Ikväll efter jobbet ska jag öppna pärmen till del 6; Hett byte.

Postat i Boktips | 6 Kommentarer

Bling bling!

lördag, 30 oktober, 2010 @ 22:31

Det är många ur vår personal på sjukhuset som säljer prylar av något slag eller tar med för att dottern säljer eller liknande. Jag bidrar självklart med att både sälja och köpa. :laugh: Jag har köpt kakor och nu har jag köpt smycken. :-)

Smyckena, halsband och armband, kommer från WWF och deras pandaförsäljning. Jag fastnade direkt när jag såg dem på bild för ett antal veckor sedan och idag fick jag dem levererade. Jättefina verkligen!

Kan ni se vad de två hängena föreställer? :-)

Postat i Foto, Shopping | 9 Kommentarer

Nya möbler

lördag, 30 oktober, 2010 @ 19:35

Ikväll har det grejats i vårt vardagsrum. Älskling hade nämligen varit på IKEA tidigare under dagen och köpt ett nytt soffbord och en sideboard som vi så länge gått och tittat på. :-) Soffbordet är färdigmonterat och det börjar likna något med sideboarden.

Soffbordet LACK blev det. Det var väntat, men som ni kanske minns hade jag några alternativ. Nu var ju dock inte jag med på IKEA, hade väl velat haft det större av LACK-borden, men han sa att det inte fanns. Men det blir nog bra det här. Eller?

Sideboarden, också den i svart. Den ska stå intill väggen som syns bakom. Det ska bli spännande att se hur det ser ut när den är klar. Därefter kan vi sätta upp tavlorna vi köpte på Gallerix häromveckan. :yes:

Postat i Hemmet, Shopping | 7 Kommentarer

Dags för jobbhelg!

fredag, 29 oktober, 2010 @ 11:52

Tänkte bara önska er en bra fredag och trevlig helg. Nu är det snart dags för mig att dra till jobbet. Imorgon är sista passet för min elev som jag haft hand om i 3 veckor. Hon har varit jätteduktig och det har varit roligt att få vara handledare. Har nu på förmiddagen suttit och skrivit en bedömning på henne som jag hoppas hon blir glad för. :-)

Kram på er!

Postat i Skola & jobb | 11 Kommentarer

Jobbansökningar

fredag, 29 oktober, 2010 @ 10:12

Har nog suttit vid datorn i 1 ½ timme och fixat med personligt brev och skickat in ansökningar till flera olika jobb som ligger ute på Platsbanken.

Det är lite klurigt att formulera personliga breven efter sökt tjänst tycker jag… Jag brukar visserligen bara ge det några enstaka rader så de vet varför jag vill arbeta hos just dem och sen kör jag samma basic information om mig själv, vad jag sysslar med och hur jag är som person. Hur brukar du göra när du skriver personligt brev?

Nu hoppas jag att ni, tillsammans med mig, håller tummarna för att jag får napp och får komma på intervju.

Postat i Skola & jobb, Vardagligt | 5 Kommentarer

Kvällspromenad

torsdag, 28 oktober, 2010 @ 19:41

Det blev en promenad och det var skönt att få lite frisk luft. Men tror ni inte att det började regna också? *suck*

Blev förföljd av en gosig kisse också som jag har sett ute förut. :-) Vet inte vart den bor, eller om den har något hem. Inget halsband, men tyckte jag såg en tatuering i örat.

Postat i Foto | 13 Kommentarer

H13 från Doctor Honey

torsdag, 28 oktober, 2010 @ 19:12

Fick ett sött litet paket med posten idag, från Doctor Honey.

Ett paket med 5 påsar, värde 139 kr. Gratis! :-D

H13 är en ny återhämtningsprodukt, utan kemiska tillsatser, innehållande endast 3 naturliga ingredienser; honung, vatten och honungens egna mjölksyrebakterier. Produkten är framtagen efter svensk forskning vid Lunds Universitet. Har du haft en tuff dag på jobbet, tränat eller festat så ät en H13 innan du går och lägger dig. Du kan även ta den om du bara behöver extra energi. Bara öppna och häll innehållet i munnen. :-) Påsarna ska förvaras i frysen för bästa hållbarhet men klarar också 2 dagar i rumstemp eller 5 veckor i kylen.

En H13 innan du lägger dig medför att:
Levern fylls på med energi
 Inga stresshormoner frigörs under natten
Fett kan förbrännas under sömnen
Kroppens celler kan repareras
Gifter kan tas om hand lättare av levern
Du konsumerar en naturlig mix av mjölksyrebakterier

Jag har inte testat själv än, men ska bli spännande att göra det. Vill du också ha smakprov? Gilla Doctor Honey på Facebook. Vill du hellre köpa så går det att göra på hemsidan.

Postat i Gratis, Hälsosamt | 2 Kommentarer

Nej vet ni vad!

torsdag, 28 oktober, 2010 @ 16:02

Nu har jag suttit inne hela dagen och inte gjort något vettigt alls… Ska pälsa på mig lite och gå ut en sväng, kanske fota lite. Sen har jag en rejäl disk att plocka ur och i diskmaskinen… Dessutom har jag hela fem stycken platsannonser som jag måste skriva personligt brev och skicka CV till. Jag vet ju än inte hur det blir med jobb efter 31 december…

Postat i Vardagligt | 3 Kommentarer

Haley James Scott – Halo

torsdag, 28 oktober, 2010 @ 13:16

En låt som spelas flitigt på mitt Spotify just nu…

Postat i Musik | 6 Kommentarer

Marabou Vintervit

onsdag, 27 oktober, 2010 @ 21:29

Yes, nu har jag också smakat den nya chokladen från Marabou. Jag tycker det är jättegott med vit choklad så denna var en självklarhet att prova. Lyxig förpackning och chokladen känns lyxig. Kanske lite för söt, men riktigt god! :yes: Smaken av vanilj vet jag inte riktigt om jag kan känna, men den finns nog där. Jag tycker den smakar som vit choklad ska smaka. Mina favoriter är dock fortfarande mjölkchoklad samt schweizernöt.

Har du provat vintervit? Vad tycker du?

Postat i Tester | 19 Kommentarer

framåt »