Ljus i vårt hus

tisdag, 30 november, 2010 @ 20:44

Idag har det julpyntats lite i vårt hem också. Bättre sent än aldrig som man ju brukar säga… :-) Nu återstår uteplatsbelysningen och granarna. En av dem kommer nog upp inom kort. Tills dess får ni se hur det ser ut idag

Som några av er kanske har märkt så har det även börjat snöa på bloggen. :-)

Postat i Foto, Hemmet | 14 Kommentarer

Gratis glögg!

tisdag, 30 november, 2010 @ 11:34

Gå in och tävla på Hitta Mandeln och få en gratis glögg. Du kan bara tävla en gång per dag. Jag vann en av dagens 999 glöggkuponger. Alkoholfri vinterglögg, 750 ml från Hemköp. :-)

Ledtråd för idag: ”Sveriges tredje största…”

Postat i Gratis | 1 Kommentar

Snart december…

tisdag, 30 november, 2010 @ 9:41

4 jobbpass är över och idag är jag ledig. :-) Det är skönt! Idag ska jag tvätta, leta fram adventsprylar som inte älskling har brytt sig om, fixa iordning vinsterna till vinnarna i tävlingen och kanske hämta ett paket på posten. Vad som händer mer, det får vi se. Det blir hur som helst en lugn vinterdag.

Imorgon är det 1 december. Det lider mot min födelsedag, julafton, nyår och nytt jobb… Spännande.

Nu ska jag gå och få i mig lite frukost.

Postat i Vardagligt | 3 Kommentarer

Lugnet har infunnit sig

fredag, 26 november, 2010 @ 10:05

Kommer ni ihåg att jag berättade om ett roligt samtal jag fått för en vecka sen och att jag skulle få veta mer i tisdags? :-) Jag ringde i tisdags men fick inte tag i personen i fråga. Så jag ringde igår när jag var ledig och fick veta mer…

Jag har blivit erbjuden en av nattjänsterna på Neurologen i Örebro. :-D En tillsvidareanställning heltid med start 17 januari (chefen sa visserligen 15 januari i telefonen, men det är ju en helg). Jag ska börja med att gå bredvid i 4 veckor och börja med dagpass då först så jag lär känna avdelningen. Sen är det natt som gäller. Ca. 8 pass på tre veckor. :-) Visst låter det härligt!? Och det känns underbart att det är i kära Örebro. Då slipper jag pendlingen och att sova över och vara borta från hemmet jämt.

Jag är så glad! Nu kan jag pusta ut. Inga mer jobbintervjuer på ett bra tag framöver, hoppas jag. :-) Nu väntar jag på att alla papper ska bli klara så att jag kan komma förbi och skriva på dem…

Postat i Skola & jobb | 13 Kommentarer

Gott med pannkakor!

torsdag, 25 november, 2010 @ 19:46

Idag lyckades jag verkligen med mina pannkakor. Kan det bero på vår nya stekpanna? Jag tror det… Jag blev så förvånad när jag lyckades redan med första pannkakan. :-) Det har jag aldrig gjort förut.

Älskling åkte till Sthlm med jobbet igår och kommer hem imorgon kväll. Så jag passade på att göra pannkakor medan han var borta. Han tycker nämligen inte att det är mat. Jag tycker det är gott och jag klämde i mig hela fem stycken förut. :-P

Postat i Mat & Bak | 9 Kommentarer

Vinnare: Aloe Lips!

torsdag, 25 november, 2010 @ 17:26

Nu har jag, med hjälp av Random.org dragit 3 vinnare som får 1 aloe lips vardera.

VINNARNA ÄR…

Sussetuss 

Mysticlady 

Hellavixx 

STORT GRATTIS TILL ER!

Maila mig namn och adress till mickan@angel-like.com så kommer snart ett paket på posten. :-)

Ni andra, misströsta inte. Det kommer fler tävlingar. Blev du sugen på ett aloe lips? Du kan beställa av mig för 45 kr/st + fraktkostnad. Skriv en kommentar eller skicka ett mail så ordnar vi det. :-)

Postat i Tävlingar | 7 Kommentarer

VIP invigning, goodiebag, shopping!

torsdag, 25 november, 2010 @ 14:47

Jag fick ett roligt mail här för ett tag sen om att gå på VIP invigningen av ”nya” Vågen Gallerian (gamla Träffpunkt). :-) Så jag anmälde mig och igår var jag och Hanna där. Vi stod andra först i kön på röda mattan utanför ett förtält och frös nästan fingrar och tårna av oss, väntade och längtade efter goodiebagsen och att komma in i värmen. Kl. 18:00 (vi började köa ca 17:15) fick vi komma in i förtältet, fick en varsin goodiebag och en drink och gick sedan bort mot gallerian. Där fick vi inte komma in än. De skulle inte öppna portarna förrän kl. 19:00. Så ytterligare en timme fick vi stå och frysa. Usch. :-) Väl inne strosade vi runt i butikerna. Jag köpte en läcker topp från Gina Tricot med 25% rabatt. :-) Sen blev det inget mer. Men det var roligt att vara där.

Jag var nere på stan en sväng idag också efter att ha varit på sista inbokade intervjun. Handlade lite på H&M. Här kommer lite bilder…

Goodiebagen, påsen med tröjan (se bild längre ner) samt ett paket med te som jag fått gratis från Garant och en gratis chokladkaka från Marabou. :-)

Goodiebagens innehåll; ett skohorn, tomtedekoration, ballong, pusselboll, nyckelring, nyckelband, anteckningsblock, schampoprover och vitaminprov.

Skjorta från H&M.

Kavaj från H&M. Visst är den hur läcker som helst!? :-D

Toppen från Gina Tricot samt en byxklänning från H&M.

Det var det… :-) Nu börjar det kurra i magen så jag ska ställa mig och göra lite pannkakor. Jag skriver lite senare igen för jag har mer att berätta, bl.a. vinnarna i tävlingen… Håll utkik!

Postat i Gratis, Shopping, Vardagligt | 4 Kommentarer

Sista chansen!

onsdag, 24 november, 2010 @ 22:19

Om dryga 2 timmar, alltså midnatt, avslutas tävlingen om 1 av 3 aloe lips. Ta chansen att vara med du också om du inte är med än.

Imorgon drar jag vinnarna!

Postat i Tävlingar | Kommentera

Jag tävlar om… Aladdin!

måndag, 22 november, 2010 @ 15:39

”Jag tävlar om 1 av 5 Aladdinaskar hos Fröken M i samarbete med Marabou.

Tävla HÄR du också !”

Jag gillar ”Bluff”-taktiken bäst, vilken är din favorit?

Ps. Nu börjar det närma sig slutet för anmälan till min tävling. Gå in och tävla nu om du inte redan gjort det!

Postat i Tävlingar | 8 Kommentarer

Gratistips!

måndag, 22 november, 2010 @ 14:10

Jag är väldigt givmild av mig, så hittar jag något roligt erbjudande så delar jag gärna med mig. Så varsågoda! :-)

Garant låter dig prova på deras nya tesorter gratis. Du får ett valfritt paket med 20 påsar. Skriv in ditt mobilnummer och visa upp mobilkupongen på Hemköp när du ska betala.

Du får en gratis hårspray som både skyddar, ger stadga och glans hos Hype om du gillar dem på Facebook och sen fyller i formuläret på hemsidan. Flaskan är på 50 ml och det finns 1000 st. Först till kvarn gäller!

Postat i Gratis | 5 Kommentarer

framåt »