Blodomloppet 2011

torsdag, 18 augusti, 2011 @ 23:51

Vet inte om jag berättade det tidigare men jag anmälde mig ju till Blodomloppet genom jobbet här för några månader sedan. Idag var det då dags. Jag har bävat så för det de senaste veckorna och hade verkligen ingen lust att vara med idag. Jag är inte direkt i toppform. Det var ett bra tag sen jag var på gymmet. Jag har bara cyklat och gått raska promenader. Först tänkte jag att jag skiter i det och tar promenadklassen istället. Men när jag väl var där så gick jag till starten när det var dags för 5 km. Och så var det igång!

2,5 km joggade jag i sträck, utan att bli särskilt trött. Sen stannade jag och drack ett glas vatten som delades ut och så gick jag en stund. Sedan joggade jag igen en stund men jag kände att det var för tidigt så jag promenerade fort istället. När skylten för 4 km kom så tänkte jag nu jäklar och sprang, kanske lite för fort. Attans! För några hundra meter innan mål var jag tvungen att pusta ut och gå några meter. Sen sprang jag igen och in i mål.

Så totalt klarade jag av att springa ca. 3,5 km. Det är jag supernöjd med måste jag säga. Jag kom på plats 536 av 1026 i damklassen och på tiden 35:10. :-P Jag är glad att jag kom i mitten och inte sist.

Medalj och T-shirt fick jag. :-) Och sen väntade vi in de andra från jobbet och så åt vi picknick. Riktigt mysig kväll måste jag säga. Men lite mör i benen är jag allt. Och lite stolt över mig själv. :-)

Postat i Träning, Vardagligt | 8 Kommentarer

God nyhet!

fredag, 12 augusti, 2011 @ 15:25

Jennifer ringde nyss och berättade att hennes moped är hittad och nu tillbaka hos henne. :-D Den hade hittats vid kyrkogården inte så långt från lägenheten. Framkåpan var tydligen trasig, en framlykta och låset. :-( Men nu är den i rätta händer igen. Jag hoppas försäkringen står för större delen av kostnaderna för lagningen.

Postat i Övrigt | Kommentera

Nya frisyren

torsdag, 11 augusti, 2011 @ 23:43

Bättre sent än aldrig. Min nya frisyr. Voilá!

 

Färgen stämmer inte riktigt på något av korten tyvärr. Något ljusare än bild nr 2. Men fortfarande lite rödlätt. Jag klippte enbart håret denna gången.

Postat i Foto, Personligt | 8 Kommentarer

Moped stulen i Karlstad!

tisdag, 9 augusti, 2011 @ 15:06

Natten mellan den 8/8 och 9/8 blev min lillasysters moped stulen på stadsdelen Rud i Karlstad. Det är en PGO Big Max EU25. Har någon sett eller hört något, ring Jennifer på 070-7355536 samt polisen då mopeden är anmäld som stulen.

Hjälp till att hålla utkik!

Postat i Foto, Övrigt | 3 Kommentarer

Amber Romance

tisdag, 9 augusti, 2011 @ 8:00

Min goda vän Sari var och semestrade i USA för någon vecka sen och hon hade köpt en liten present till mig. Doften Amber Romance från Victoria’s Secret. Ni skulle bara veta hur gott den luktar! :love: Den kommer användas flitigt vill jag lova! Tack Sari!

Postat i Skönhet | Kommentera

Scarf á la marinmode

måndag, 8 augusti, 2011 @ 23:52

Jag var på stan med Sari i förra veckan, onsdags närmare bestämt och jag som inte hade tänkt köpa något hittade något jag ville ha ändå.

En snygg marin-scarf i blått och vitt från I Am (tror butiken heter så). Den kostade 100 kr. Så nu har även jag gått och blivit moderiktig. :-P

Idag var jag hos frisören. Samma hårfärg som på bilden. Jag klippte bara lugg och på längden, som på bilden i menyn. Ni ska få se en bild imorgon.

Postat i Foto, Shopping | 1 Kommentar

Vår lägenhet

söndag, 7 augusti, 2011 @ 14:47

Ni har väntat länge på att se hur det ser ut i vår nya lägenhet. Inte sant? :-) Igår tog jag faktiskt lite bilder så att ni ska få se hur det ser ut. Ja, större delen av lägenheten i alla fall. Vårt sovrum, klädkammare och extrarummet är inte med på bild. Klädkammaren är lite stökig. I sovrummet har vi ingen taklampa och det är jättemörkt och i extrarummet hänger vi tvätt i just nu och där är massa tavlor och sådant som inte kommit upp ännu. Vi har inte satt upp något på väggarna än. Så det rummet får ni se senare, när det är lite mindre bråte i det.

Men här kommer några, tyvärr lite mörka, bilder på vår hyresrätt á 100 kvm.

Ni kommer att få se bättre bilder senare, när vi orkat sätta upp tavlor etc.

Postat i Foto, Hemmet | 8 Kommentarer