Sponsrat inlägg: Hotell i Umeå

tisdag, 17 juli, 2012 @ 15:28

Har du planer på att resa till Umeå? Kolla upp allt innan du åker så får du tid över till annat. På Hotell Umeå får du tips om Umeås alla hotell.

Gör valet av hotell enkelt. Du kan se presentationer av hotellen och även bilder, både av byggnaderna och inuti varje enskilt hotell. Besökare uppmanas här också att betygsätta hotellen de har bott på så att det ska bli ännu enklare för dig som hotellbokare. Är du ute efter ett centralt hotell eller ett billigare, mindre centralt hotell? Surfa runt och hitta din favorit.

När du har tittat på sidans presentationer, bilder och betyg av hotellen så kan du gå vidare till hotellens egna hemsidor och fördjupa dig ännu mera och kanske boka ett hotellrum.

Hotell Umeå är en sida som hjälper dig att hitta rätt hotell. Sidan är snygg och stilren, har bra information och är lätt att navigera sig runt på, även för de mindre vana datoranvändarna. Informationen är kort och koncis, något som alla orkar läsa. Det är också bra att få se bilder på hotellstandarden, så man vet lite vad man kan förvänta sig.

Postat i Blogvertiser, Sponsrat | 3 Kommentarer

Sponsrat inlägg: Örebro

måndag, 16 juli, 2012 @ 17:13

Min hemstad, Örebro, kära Örebro… Här har jag bott sen 2006 och jag trivs som fisken i vattnet. Anledningen till varför jag flyttade hit var studierna. Jag hade tagit studenten och sökt in på universitetet och hamnade i universitesstaden Örebro.

Örebro Universitet

På grund av olika anledningar; studierna, att jag hittade kärleken, fick jobb och trivdes så bra i Örebro så bor vi fortfarande kvar här.

Örebro är den största staden i Närke med nästan 100 000 invånare. Här finns det mycket att göra och mycket att titta på. Ett av våra mest kända landmärken är vattentornet Svampen. Kolla på utsikten och ät en bit mat på restaurangen som finns på toppen. En annan sevärdhet är Örebro slott, där du bl.a. kan gå på spökvandring, om du vågar. ;-) Vi har också en mycket fin stadspark där du kan strosa runt, ta en fika och kanske se på teater vid stora scenen. Eller varför inte ta en simtur på Gustavsviks Äventyrsbad eller ta med vännerna på lite äventyrsgolf på campingen…

Gustavsviks Äventyrsgolf

För den shoppingsugne finns flera olika köpcentrum, bl.a. Mariebergs Köpcentrum, Krämaren och Vågen. Ett stort utbud av härliga butiker; nya som välkända.

Vill du besöka Örebro så finns här många fina och bra hotell att bo på under din vistelse. Kolla in www.hotellörebro.nu. Här kan du läsa om hotellen och även boka direkt om du hittar något som faller dig i smaken.

Postat i Blogvertiser, Sponsrat | 2 Kommentarer

Midsommar

söndag, 8 juli, 2012 @ 23:20

Jag och Vera på midsommar… ♥

Postat i Foto, Vera | 14 Kommentarer

Semestertider…

söndag, 8 juli, 2012 @ 21:39

Jag gissar att flera av er har gått på semester nu? Skönt. Själv njuter jag av mammaledigheten. :-) Vera är nu snart 3 månader och 2 veckor och tiden går så fort. Nu jollrar och pratar hon mest hela dagarna. Hon ligger gärna och leker i babygymmet och det ser så roligt ut då hon har börjat förflytta sig där hon ligger. Om jag lägger henne lodrätt på filten så har hon någon minut senare förflyttat sig så att hon ligger vågrätt på filten istället. :-P

Hon är på väg att börja vända sig från rygg till mage också. Snart är vi där. :-) Sen blir hon allt stadigare i att ligga på mage och hålla upp huvudet genom att stödja på armarna. Det är så roligt att se hur hon utvecklas.

Jag skriver snart igen, jag lovar. Hoppas ni har det bra!

Postat i Föräldraliv, Vera | 2 Kommentarer

Sponsrat inlägg: Betsafe

söndag, 8 juli, 2012 @ 21:29

De flesta av oss har nog hört talas om Betsafe. Det är en av de ledande leverantörerna av online-spel världen över. Företaget öppnade officiellt i januari 2006 och har placerat sig som ett av de mest pålitliga av spelföretag. Något som kanske bidrar till detta är deras supportgaranti som gäller 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Du kan få hjälp både via e-post, chatt och telefon.

Här erbjuds kunderna ett brett utbud av bl.a. poker, sportsbetting och casinospel. Insättningar av pengar att spela med kan göras på ett säkert sätt med många olika betalningsmetoder.

När man spelar gäller det att sätta gränser för sitt spelande. Betsafe kan också hjälpa dig med detta; att spela ansvarsfullt. Om du känner att det blir för mycket kan du stänga av ditt konto i 24 timmar upp till 6 månader. Ännu längre avstängning eller till och med permanent avstängning kan också ordnas vid kontakt med kundtjänst.

Själv har jag aldrig testat Betsafe och jag tror inte att det är något för mig heller för den delen. Sidan är stilren men faktiskt ganska tråkig. Den lockar mig inte alls. Spelen ser inte heller särskilt lockande ut i mina ögon. De borde lyftas fram mera. Den är dock vänlig att vila ögonen på.

För de som är intresserade finns en liten filmsnutt som man kan titta på och på så sätt få sig en liten ”rundtur” på siten och kolla in dess funktioner. Jag tror dock att denna spelsajt är till för en högre åldersgrupp och de som är intresserade främst av betting.

Postat i Blogvertiser, Sponsrat | Kommentera