I paketet låg…

fredag, 5 mars, 2010 @ 11:57

Det är lika roligt varje gång…

Katalog 3:s beställning har kommit i mina händer. Ska bli roligt att dela ut alla härliga produkter. Några är till mig själv, som vanligt. Jag kan ju inte hålla mig. :-) Nu är katalog 4 precis igångstartad (den lila katalogen i bild) och jag hoppas den kommer att gå lika bra som förra. Är du intresserad av ett extrajobb eller rabatt på produkter eller skulle du vilja vara värdinna för en visning (om du bor i Örebro län eller Karlstad) så hojta till.

Nu ska jag göra lunch, det blir pannkakor! :-P


Postat i Oriflame, Vardagligt3 Kommentarer


Kommentarer

3 kommentarer

 1. Nett den 5 mars, 2010 @ 12:11

  Fick hem mina varor idag oxå :) Kram

 2. Bim HD den 6 mars, 2010 @ 9:26

  Ja, det var alltid lilla julafton när de kom, hihihi… Låta bli att handla FÖR mycket själv var väl det svåraste??? hm… tror jag slängde en drös med Tender care – har för mig den heter så i allafall, minnet :P DEN hamnade det många av här med tiden – bra, men så dryg att den ju aldrig tar slut ;)))
  Må så grankott…

 3. Emma den 6 mars, 2010 @ 12:42

  Åh.. oriflame har ganska bra grejer va?

Kommentera inlägget här:

Namn:(*)

Mail:(*)

Bloggadress:

Skriv en rad

bloglovin