Internet- och tv-lös!

onsdag, 23 mars, 2011 @ 18:48

Jag beklagar den dåliga uppdateringen från min sida. Tyvärr har vi varit utan internet sen i måndags. Och digital-teven fungerar inte den heller. Telias fel! :mad: Alla som bor här, i dessa fyra lägenhetshusen, har alltså varken fungerande internet eller digital-tv. Igår när jag ringde på hos grannen mittemot sa hon att det var felanmält och att Telia hade någon nätverkstekniker ute som försökte lösa problemet. Och att de trodde att det skulle vara löst igår eftermiddag.

Men det har inte löst sig än… Jag vet inte vad de sysslar med! Jävligt irriterande är det! :angry: Jag erkänner att jag är beroende av internet…

Vi var och skrev på kontrakten för att sälja denna lya också idag. Påväg därifrån sa Andreas att jag kunde få med sig hans Äpple (Macbook) hem, och ett mobilt bredband. Så nu kan jag roa mig lite åtminstone.

Nu piper torktumlaren, vi hörs!


Postat i Hemmet, Vardagligt8 Kommentarer


Kommentarer

8 kommentarer

 1. Jennifer den 23 mars, 2011 @ 21:22

  Usch vad jobbigt :( snällt av andreas att låna ut datorn till dig :) kram

 2. Adara Magazine - din bloggtidning på nätet! den 23 mars, 2011 @ 22:52

  Men fy vad hemskt! Det skulle vara panik för mig, jag är verkligen beroende av internet och tv.
  Får ni någon ersättning? :O

 3. ansepanse den 23 mars, 2011 @ 23:33

  visst blir man arg, det ska fungera helt enkelt
  kram

 4. Nett den 24 mars, 2011 @ 6:35

  Så fruktansvärt irriterande att inte ha internet, något som man kan klara sig ett kort tag men inte hur länge som helst. Däremot är det skillnad om man skall åka på semester eler bort, då älskar jag att vara utan internet i en vecka. Så befriande. Men inte så här till vardags. Kram

 5. Carola den 24 mars, 2011 @ 7:25

  Men fy va trist!! Ni får väl kompensation?
  Kram!!

 6. Anna den 25 mars, 2011 @ 8:07

  Hej!
  Tråkigt att det ska krångla….=/ Hoppas de åtgärdar felet snart så det fungerar igen.
  Vem är inte internetberoende…Hehe! Man surfar runt sen skriver man några rader i sin blogg och en massa annat…:P
  Allt bra annars?
  Kramar!

 7. Josefine den 25 mars, 2011 @ 8:10

  Störigt när webb och tv inte funkar. :(

 8. Therese den 26 mars, 2011 @ 11:49

  Hoppas det har löst sig för er.
  Jag har missat att ni fått lägenheten såld. Grattis! :)

Kommentera inlägget här:

Namn:(*)

Mail:(*)

Bloggadress:

Skriv en rad

bloglovin