Vinn fyll-i-boken Gravid!

tisdag, 29 mars, 2011 @ 1:11

”Jag tävlar om fyll-i-boken Gravid hos Angel-like i samarbete med Glimra Förlag.
Var med och tävla du också!”

Är du eller planerar du att bli gravid den närmaste framtiden? Eller känner du kanske någon som är det? I samarbete med Glimra Förlag har jag fått äran att lotta ut fyll-i-boken för nio månaders väntan. En bok där du vecka för vecka kan fylla i hur du känner dig och hur din kropp utvecklas, när du blev gravid och hur förlossningen var. En bok med 102 spännande och roliga sidor att fylla. Värde ca. 149 kr.

För en lott: Skriv en kommentar och motivera varför just du ska vinna boken och vem som ska få den, du själv eller någon du känner.

För två lotter: Skriv om och länka till tävlingen och till Glimra Förlag i din egen blogg. Du får gärna använda bilden ovan. Skriv ner adressen till ditt inlägg i din kommentar. Har du ingen blogg går det bra att tipsa 3 vänner via mail. Sänd en kopia på mailet till mig på mickan @ angel – like . com (utan mellanslag).

Tävlingen avslutas kl. 23:59 söndagen den 10 april. Lycka till, kära vänner! :-)

Lägg gärna till mig på Bloglovin så slipper du missa något!

OBS! Vänligen respektera – enbart tävlingskommentarer i detta inlägg!


Postat i Tävlingar20 Kommentarer


Kommentarer

20 kommentarer

 1. || mannen som kan prata om hundar || den 29 mars, 2011 @ 4:26

  Jag har dessvärre inga planer på att bli gravid inom de närmaste åren! :P

 2. Beatrice Bäckstrand den 29 mars, 2011 @ 11:13

  Jag är med och tävlar :)
  Om jag vinner så kommer jag behålla boken själv då jag just nu är gravid (visserligen redan i v. 28, men jag har ju nedskrivet allt från graviditeten på bloggen så jag kan gå tillbaka och kolla upp och fylla i.) En perfekt present till mig själv!

 3. Beatrice Bäckstrand den 29 mars, 2011 @ 11:16
 4. Klara den 29 mars, 2011 @ 14:13

  Jag är med och tävlar :)
  Jag och min sambo har försökt att bli med barn i 6mån nu och när jag äntligen blir gravid ska jag fylla i varenda rad i der där boken :D en jättefin bok och så kul att ha kvar som minne :)

 5. Debbie den 30 mars, 2011 @ 9:12

  Jag är med och tävlar! :)
  Jag ska vinna just för att jag velat ha just denna boken så länge! Den kommer att kommas till användning:)

 6. Debbie den 30 mars, 2011 @ 9:15
 7. Lili den 30 mars, 2011 @ 21:10

  1.Jag skulle vinna den till min bästa vän,hon är just nu blir gravid,men känner sig mycket stress,pratar med mig och ge mig många frågor runt om barn,för att jag har användade den boken när jag var gravid,känns mycket hjälpful,skulle vinna det till henne och ger hon bra tips och minne om gravid!

 8. Lili den 30 mars, 2011 @ 21:11
 9. Johanna den 31 mars, 2011 @ 7:07

  Jag vill vara med och tävla om boken till mig själv. Nu är redan tjejen född men mina anteckningar från graviditeten är slarvigt skrivna i ett anteckningsblock och i en kalender med en tanke att föra över det lite finare i en bok. Nu har det bara gått fem månader iofs, men än har det inte blivit av. Vinner jag den här ”måste” jag ju ta tag i det!

 10. Johanna den 31 mars, 2011 @ 7:07
 11. Jessika den 31 mars, 2011 @ 13:05

  Ja e me o tävlar!! ;D 2 lotter*

  Boken skulle ja ge till en av mina bästa vänner, som precis fått veta att hon ha en liten i magen.. De e fortf lite hemligt ;P Skulle så gärna vilja överraska me den här boken…

  Länkat här; http://piicniic.blogg.se/tavla/2011/march/fyllibok-5.html

 12. bitskemma den 31 mars, 2011 @ 23:23

  jag vill vara med=)
  om jag vann hade jag behållt den själv-min lilla bebis börjar bli stor och ett syskon är väl inte helt otänkbart inom en snar framtid;)
  har länkat på min blogg http://bitskemmatavlar.blogspot.com/2011/03/gravidbok10april.html
  =)

 13. ☆ Blivande hemmafru & Gravid v16 ☆ den 5 april, 2011 @ 13:45

  Jag är gärna med och tävlar =D

  Mitt inlägg: http://mellie.se/2011/april/jag-tavlar-om-fyll-i-boken-gravid.html

  Om jag vann skulle jag behålla den själv då jag är i vecka 16 just nu :) Jag har ingen bok så skulle vara så kul att vinna just detta!

  Kramis!

 14. Sofia den 7 april, 2011 @ 22:24

  http://rockferries.blogg.se/2011/april/tavlingar-blandat-2.html

  Jag och min fästman håller just nu på att bestämma för de nästkommande barnet. Då vill jag kunna ha en chans att ge en sådan fint minne till mitt barn.

 15. favolosa den 8 april, 2011 @ 1:10

  1. Jag skulle vilja vinna den fina fyll-i-boken för att det vore så mysigt att kunna ge den till mitt barn senare! Jag är gravid och har kikat en del på boken sedan innan men så ska ju pengarna räcka till så mycket anant också.. Särskilt när man väntar första barnet och shoppinglistan till pyrret redan är ganska lång.

  2. http://favolosa.blogg.se/2011/april/angel-like.html

 16. Sandra den 10 april, 2011 @ 16:59

  Jag är med och tävlar :)
  Om jag vinner så kommer jag behålla boken själv, hoppas på att jag är gravid just nu, och är jag inte det så tänker vi fortsätta försöka bli det tills vi lyckas:) Det skulle vara jättekul med en gravid-dagbok att fylla i!

 17. En pojkmammas vardag den 10 april, 2011 @ 17:30

  1 lott. Jag skulle vilja vinna den till min svägerska som är gravid. Skulle vara en fin present till min blivande lilla brorsbarn :)

  2 lotter: http://edvinsmamma.wordpress.com/tavlingar/

 18. Linda den 10 april, 2011 @ 22:01

  Jag vill gärna vara med och tävla. Min bästa kompis är gravid (v.10) och jag vill inget hellre än att överraska henne med denna bok. Det hade varit en utmärkt present att ge på hennes baby shower som jag ska anordna. Jag hade själv en exakt sådan bok när jag var gravid och det är helt underbart att gå tillbaka och minnas allt. Nu håller jag tummarna…stenhårt!

 19. P den 11 april, 2011 @ 9:39

  Alltid værst att chanse=) Jag vill inte vinna den før mon egna skull tan før min kompis som precis fått reda på att hon ær gravid… Hade varit en kul sak att skicka så hon vet att jag finns dær før henne och barnet æven om jag bor i ett annat land=)

 20. Linda den 8 juli, 2011 @ 17:56

  Det skulle vara himla kul att få vinna boken nu när jag äntligen efter ett år av väntan är i v 7. Vill skriva ner allt till mitt lilla snöre!

Kommentera inlägget här:

Namn:(*)

Mail:(*)

Bloggadress:

Skriv en rad

bloglovin