Sponsrat inlägg: Betsafe

söndag, 8 juli, 2012 @ 21:29

De flesta av oss har nog hört talas om Betsafe. Det är en av de ledande leverantörerna av online-spel världen över. Företaget öppnade officiellt i januari 2006 och har placerat sig som ett av de mest pålitliga av spelföretag. Något som kanske bidrar till detta är deras supportgaranti som gäller 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Du kan få hjälp både via e-post, chatt och telefon.

Här erbjuds kunderna ett brett utbud av bl.a. poker, sportsbetting och casinospel. Insättningar av pengar att spela med kan göras på ett säkert sätt med många olika betalningsmetoder.

När man spelar gäller det att sätta gränser för sitt spelande. Betsafe kan också hjälpa dig med detta; att spela ansvarsfullt. Om du känner att det blir för mycket kan du stänga av ditt konto i 24 timmar upp till 6 månader. Ännu längre avstängning eller till och med permanent avstängning kan också ordnas vid kontakt med kundtjänst.

Själv har jag aldrig testat Betsafe och jag tror inte att det är något för mig heller för den delen. Sidan är stilren men faktiskt ganska tråkig. Den lockar mig inte alls. Spelen ser inte heller särskilt lockande ut i mina ögon. De borde lyftas fram mera. Den är dock vänlig att vila ögonen på.

För de som är intresserade finns en liten filmsnutt som man kan titta på och på så sätt få sig en liten ”rundtur” på siten och kolla in dess funktioner. Jag tror dock att denna spelsajt är till för en högre åldersgrupp och de som är intresserade främst av betting.


Postat i Blogvertiser, SponsratKommentera


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:(*)

Mail:(*)

Bloggadress:

Skriv en rad

bloglovin