Semestertider…

söndag, 8 juli, 2012 @ 21:39

Jag gissar att flera av er har gått på semester nu? Skönt. Själv njuter jag av mammaledigheten. :-) Vera är nu snart 3 månader och 2 veckor och tiden går så fort. Nu jollrar och pratar hon mest hela dagarna. Hon ligger gärna och leker i babygymmet och det ser så roligt ut då hon har börjat förflytta sig där hon ligger. Om jag lägger henne lodrätt på filten så har hon någon minut senare förflyttat sig så att hon ligger vågrätt på filten istället. :-P

Hon är på väg att börja vända sig från rygg till mage också. Snart är vi där. :-) Sen blir hon allt stadigare i att ligga på mage och hålla upp huvudet genom att stödja på armarna. Det är så roligt att se hur hon utvecklas.

Jag skriver snart igen, jag lovar. Hoppas ni har det bra!


Postat i Föräldraliv, Vera2 Kommentarer


Kommentarer

2 kommentarer

 1. Anna den 10 juli, 2012 @ 19:04

  Åååå vad roligt att det tar sig:)
  Hon är så söt:)
  Kramar!

 2. Eleonore- Kokboksutmaningen den 2 augusti, 2012 @ 16:41

  Kul att läsa om Veras utveckling, händer ju så mycket varje dag :D
  Jag har också fått min lilla bebis du, en liten Elsa!

Kommentera inlägget här:

Namn:(*)

Mail:(*)

Bloggadress:

Skriv en rad

bloglovin