Sponsrat inlägg: Örebro

måndag, 16 juli, 2012 @ 17:13

Min hemstad, Örebro, kära Örebro… Här har jag bott sen 2006 och jag trivs som fisken i vattnet. Anledningen till varför jag flyttade hit var studierna. Jag hade tagit studenten och sökt in på universitetet och hamnade i universitesstaden Örebro.

Örebro Universitet

På grund av olika anledningar; studierna, att jag hittade kärleken, fick jobb och trivdes så bra i Örebro så bor vi fortfarande kvar här.

Örebro är den största staden i Närke med nästan 100 000 invånare. Här finns det mycket att göra och mycket att titta på. Ett av våra mest kända landmärken är vattentornet Svampen. Kolla på utsikten och ät en bit mat på restaurangen som finns på toppen. En annan sevärdhet är Örebro slott, där du bl.a. kan gå på spökvandring, om du vågar. ;-) Vi har också en mycket fin stadspark där du kan strosa runt, ta en fika och kanske se på teater vid stora scenen. Eller varför inte ta en simtur på Gustavsviks Äventyrsbad eller ta med vännerna på lite äventyrsgolf på campingen…

Gustavsviks Äventyrsgolf

För den shoppingsugne finns flera olika köpcentrum, bl.a. Mariebergs Köpcentrum, Krämaren och Vågen. Ett stort utbud av härliga butiker; nya som välkända.

Vill du besöka Örebro så finns här många fina och bra hotell att bo på under din vistelse. Kolla in www.hotellörebro.nu. Här kan du läsa om hotellen och även boka direkt om du hittar något som faller dig i smaken.


Postat i Blogvertiser, Sponsrat2 Kommentarer


Kommentarer

2 kommentarer

 1. Anna den 23 juli, 2012 @ 19:09

  Hej!
  Ja det finns mycket att se i Örebro:)
  När man var dit på semester när man var mindre besökte vi både svampen och Gustavsviksbadet…:) Fint det!
  Kramar!

 2. jenny den 13 november, 2012 @ 9:54

  fin blogg och söt dotter ni har :D

Kommentera inlägget här:

Namn:(*)

Mail:(*)

Bloggadress:

Skriv en rad

bloglovin