Sponsrat inlägg: Hotell i Umeå

tisdag, 17 juli, 2012 @ 15:28

Har du planer på att resa till Umeå? Kolla upp allt innan du åker så får du tid över till annat. På Hotell Umeå får du tips om Umeås alla hotell.

Gör valet av hotell enkelt. Du kan se presentationer av hotellen och även bilder, både av byggnaderna och inuti varje enskilt hotell. Besökare uppmanas här också att betygsätta hotellen de har bott på så att det ska bli ännu enklare för dig som hotellbokare. Är du ute efter ett centralt hotell eller ett billigare, mindre centralt hotell? Surfa runt och hitta din favorit.

När du har tittat på sidans presentationer, bilder och betyg av hotellen så kan du gå vidare till hotellens egna hemsidor och fördjupa dig ännu mera och kanske boka ett hotellrum.

Hotell Umeå är en sida som hjälper dig att hitta rätt hotell. Sidan är snygg och stilren, har bra information och är lätt att navigera sig runt på, även för de mindre vana datoranvändarna. Informationen är kort och koncis, något som alla orkar läsa. Det är också bra att få se bilder på hotellstandarden, så man vet lite vad man kan förvänta sig.


Postat i Blogvertiser, Sponsrat3 Kommentarer


Kommentarer

3 kommentarer

 1. Lucy Ewelyn ♥ den 27 juli, 2012 @ 6:58

  Tänkte på dig när jag entra denna sida :) http://www.vardvaskan.se

 2. Fina Frun *TÄVLA om en Personlig Almanacka* den 9 augusti, 2012 @ 13:39

  Är ju inte i Umeå så ofta ;)

 3. Eleonore den 15 augusti, 2012 @ 16:17

  Vilken bra sida, borde finnas en för varje stad :)
  Sv: tack så mycket snälla du! Hur har ni det i vardagen nu? Börjar Vera bli mer vaken och vilja vara med? :)
  Kram

Kommentera inlägget här:

Namn:(*)

Mail:(*)

Bloggadress:

Skriv en rad

bloglovin