BabyBjörn

måndag, 27 augusti, 2012 @ 0:53

Att surfa runt på sidor för babytillbehör, eller att strosa runt i babybutiker på stan är som en dröm för (ffa) blivande och nyblivna föräldrar. Det finns så mycket att välja på och visst är det mycket man skulle vilja skämma bort sina småttingar med…

BabyBjörn är ett svenskt familjeföretag som under de senaste 50 åren har förenklat vardagen för många föräldrar och barn. Företaget grundades år 1961 av Björn Jakobson. Under en tid i USA så hittade han en produkt som gjorde att han och hans svägerska Elsa Jakobson tillsammans började tillverka Sveriges första babysitter. Med en från början svag start så fick företaget tillslut skjutsen det behövde och babysittern och flertalet andra produkter sattes i produktion. Idag tillverkas produkter till spädbarn och upp till tre år.

Säkerhet, funktion och kvalitet är vad som är gemensamt för BabyBjörns produkter. Hårda tester krävs innan produkterna kommer ut på marknaden, allt för att vi ska få det bästa möjliga till våra barn. För våra barn förtjänar det allra bästa!

Den kanske mest kända produkten från BabyBjörn är såklart bärselen. Närhet och trygghet är mycket viktigt för ett litet barn och det tog Björn Jakobson till sig. Bärselen blev en självklar succé och sedan 70-talet har över 30 miljoner barn från hela världen blivit burna i en bärsele från BabyBjörn. Något annat som är positivt med bärselen är att vi som föräldrar får händerna fria och kan göra andra sysslor samtidigt som vi bär på våra barn. Dessutom så skonar vi våra ryggar.

Tyvärr har jag själv inte testat BabyBjörn själv än, men bärselen är definitivt en sak som står högt på önskelistan!

Läs mer om BabyBjörn här.


Postat i Blogvertiser, Föräldraliv, Sponsrat2 Kommentarer


Kommentarer

2 kommentarer

  1. Fröken M den 28 augusti, 2012 @ 9:41

    Vi hade baby björn till Viggo och den användes flitigt tills han blev för tung för att bära – ca 12 kg !
    Perfekt när man behövde pyssla med annat samtidigt som han ville vara nära samt på resor :)

  2. Stina den 28 augusti, 2012 @ 23:05

    Åh ja, en babybjörn är ett måste så man får fria händer. :)

Kommentera inlägget här:

Namn:(*)

Mail:(*)

Bloggadress:

Skriv en rad

bloglovin