Sveriges bästa barnbutik på nätet

fredag, 31 augusti, 2012 @ 11:34

Jag har röstat på Jollyroom då denna sida tilltalar mig allra mest. Jag har inte handlat där (än) men då och då surfar jag runt och tittar på alla fina saker. Tittar och önskar och lägger till i önskelistan där det börjat samlat sig en hel del saker nu. :)

Gå in och rösta du också, på din favoritbutik.


Postat i Internet, Shopping2 Kommentarer


Kommentarer

2 kommentarer

  1. Hemmafru i Florida/mamma den 30 mars, 2013 @ 1:14

    Va roligt att jag hittade din blogg :)
    Ar 26 veckor gravid, och vill lasa om andra mammor som gick genom samma sak!!!

    HAPPY EASTER!!

  2. ilhana den 23 september, 2013 @ 23:21

    har du slutat blogga!?? nejjj

Kommentera inlägget här:

Namn:(*)

Mail:(*)

Bloggadress:

Skriv en rad

bloglovin