God morgon!

torsdag, 29 maj, 2008 @ 9:30

Solen strålar, även idag. Ljuvligt! Hade jag haft en lite längre kjol hade jag tagit på mig den. Jag ska nämligen snart cykla till Emma för att plugga till tentan imorn. Jag vill inte cykla med kortkort. :S Hur som helst skulle jag vilja få färg på benen…

Klockan 15:30 ska Fergus iväg och trimmas, igen. Jag hoppas det blir bra den här gången. Klagar hon på att han är för långhårig, och även om hon inte gör det, så ska vi säga att vi faktiskt var iväg med honom för lite mer än en månad sedan. Usch, det skäms jag faktiskt för. Att jag inte sa till frisören att han såg förjävlig ut. Hon hade ju för fasiken knappt rört honom! Och det betalade vi 600 spänn för. Aldrig igen säger jag bara!


Postat i Hundliv, Vardagligt5 Kommentarer


Kommentarer

5 kommentarer

 1. Frida | zerendipity.se den 29 maj, 2008 @ 10:01

  hoppas det går bra idag med trimningen! :)

 2. Åsa den 29 maj, 2008 @ 10:31

  Visst blir man glaaad när solen skiner… härligt. Hoppas det går bra med pluggandet.

  /Åsa

 3. Tess Lounge | www.tesslounge.se den 29 maj, 2008 @ 11:47

  så söta vovvar.

 4. Anna den 29 maj, 2008 @ 12:17

  Svar: Tack så jättemycket! :) Nä nu går det fort fram, är bara två veckor kvar precis idag tror jag..känns super! :) jag har sökt lite olika program till hösten på universitetet, bland annat beteendevetenskap som jag hoppas komma in på :) Annars..vet jag inte vad jag gör :P

 5. En mamma den 30 maj, 2008 @ 8:04

  Halloj!
  Såg att du varit inne och kommenterat och då tänkte jag göra detsamma. Läste att du hade haft sidan candyspice, och jag var ofta inne på den sidan då, innan jag hade egen.
  Hoppas också att det går bra med trimningen och att du snart får bruna ben! ;)

Kommentera inlägget här:

Namn:(*)

Mail:(*)

Bloggadress:

Skriv en rad

bloglovin