Nytrimmad

fredag, 30 maj, 2008 @ 16:41

Tentan i morse gick jättebra tyckte jag. Jag fick med det mesta och var inte så nervös som jag trodde jag skulle vara. Hann slappna av medan de andra två körde sitt race. Jag fick patientfallet ulcus ventriculi (magsår) och skulle ge blodtransfusion till den här personen då. Det enda som jag kom på sådär i efterhand att jag missade var vad som orsakat magsåret och att man kan behandla det med antibiotika om det är orsakat av en bakterie som kallas Helicobacter Pylori. Men, men… Jag hoppas examinatorn tyckte om det jag sa och gjorde och ger mig ett godkänt. Vi får reda på resultatet nästa vecka (troligtvis måndag). Men betygen skulle sättas idag.

Nu till något annat, Fergus blev ju, som ni känner till, trimmad igår.


Och titta så vacker han blev!


Inte ser han ut som en 9-åring inte!


Postat i Foto, Hundliv, Skola & jobb7 Kommentarer


Kommentarer

7 kommentarer

 1. ille den 30 maj, 2008 @ 16:49

  häärligt att det gick så bra :)

 2. Linnea den 30 maj, 2008 @ 17:51

  Hoppas tentan gick bra!
  Själv pluggar jag för fullt till min tenta på torsdag. Hoppas jag blir godkänd. :S

  Vad söt Fergus är. :) Ser inte alls ”gammal” ut som du säger. Det är härligt när djuren är pigga fast de inte är purunga längre. Min kisse därhemma är fjorton år och leker som en kattunge ibland. :D

 3. Karin den 30 maj, 2008 @ 19:11

  Försökte önska dig lycka till imorse som du kan se här: http://sakerochting.se/?p=207 men det lyckades inte. Förklara nu för en okunnig var KTC är. Var det provet eller? Vad är dina hundar för raser?

 4. susanne den 30 maj, 2008 @ 20:47

  hej vad sknt att din tenta gick bra vad söt han blef när han blev trimmad

  kramen

 5. therre den 31 maj, 2008 @ 7:46

  Ja, så fin han blev Fergus :) (fast fin var han ju förstås före med! :D)

 6. Frida | zerendipity.se den 31 maj, 2008 @ 12:23

  så fin han blev!! :D
  och vad skönt att det kändes bra med tentan!!! jag skrev också tenta, fast igår då…
  och den kändes ganska bra faktiskt. godkänt blir det nog ialf :) och det är ju huvudsaken!

 7. Tess Lounge | www.tesslounge.se den 2 juni, 2008 @ 6:59

  Är han 9 år`? Shit det trodde jag inte när jag såg bilderna. Mina föräldrars vovve är 7 år och är svart/grå redan. Fast han har just nu Mycket mycket mer päls fast det ska rakas denna sommaren så han inte bli för varm.

Kommentera inlägget här:

Namn:(*)

Mail:(*)

Bloggadress:

Skriv en rad

bloglovin