Hundlös

fredag, 30 maj, 2008 @ 23:48

Det känns så tomt här hemma. Ingen vovve som springer omkring. Vi var nämligen och lämnade dem hos Andreas mor här ikväll. Imorn ska vi på bröllop i Uppsala så vi behöver hundvakt. Andreas har tenta på morgonen och bröllopet börjar 15:00. Så vi kände att det var bättre att lämna hundarna idag än att bli tvungen att stressa imorn.

Vi hamnade förresten i bilkö på vägen dit. Vi kom väl 50 meter på en kvart kanske. Det hade skett en trafikolycka så det tog ett bra tag innan vi kom fram till platsen och kunde passera för att efter det kunna köra som vanligt igen. En bärgningsbil körde om oss i kön och när vi kom fram så var de två krockade bilarna på väg i den. När vi återvände hemåt Örebro igen så var allt som vanligt.

Vet ni vad jag sysslar med nu?! Gissa EN gång! Just det, bakar. Bullar. Jästen jag hade i kylskåpet går ut imorn så då tänkte jag att jag får väl passa på medan jag kan. Nu har säkert degen jäst färdigt. Så jag ska fortsätta med bullbaket!


Postat i Vardagligt2 Kommentarer


Kommentarer

2 kommentarer

  1. Tilda den 31 maj, 2008 @ 0:49

    Åh vad sugen jag blev på bullar nu bara för det! ;)

  2. therre den 31 maj, 2008 @ 7:48

    Hehe, vad duktig du är som bakar bullar mitt i natta! :P

    Förstår att det är tyst utan vovvsingarna, hoppas det är kul o bra på bröllopet, ni har tur som verkar få gå på många! :)

Kommentera inlägget här:

Namn:(*)

Mail:(*)

Bloggadress:

Skriv en rad

bloglovin